Gegarandeerd de beste coverbands | Jouw expert in livemuziek voor tentfeesten, kermissen, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsevents en meer!

085 023 1960 | info@onlybands.nl

De Beste Coverbands boeken?

De Beste Coverbands boeken?

De Beste Coverbands boeken? Laten we je een handje helpen!

De beste coverbands van Nederland boeken? Natuurlijk is het bepalen van de beste coverbands van Nederland een subjectief iets. Elke coverband heeft zijn eigen unieke show en repertoire, waardoor geen enkele ervaring hetzelfde is. De keuze voor een coverband hangt ook af van jouw budget en specifieke wensen. Om het voor jou als opdrachtgever iets eenvoudiger te houden, hebben we een selectie van de beste Nederlandse coverbands gemaakt. Coverbands die zich onderscheiden door kwaliteit en show.

Hieronder volgt een opsomming van de bekendste coverbands van ons land. Deze bands staan in willekeurige volgorde van bekendheid en dus niet op voorkeur. Met het boeken van een coverband uit onze lijst ben je altijd verzekerd van het beste live entertainment van dit moment. Wil je meer weten over het boeken van de beste coverbands? Neem dan vooral contact op met ons voor meer informatie. We luisteren graag naar je wensen en denken met je mee in de perfecte invulling voor jouw evenement!

The Dirty Daddies boeken

Met meer dan 500 shows en uitverkochte optredens in AFAS Live, zijn The Dirty Daddies een sensationele keuze voor elk evenement. Een show van The Dirty Daddies kan gerust een ervaring worden genoemd, door hun energieke sets en uitgebreide special effects. Lees hier meer over The Dirty Daddies.

Meer over The Dirty Daddies

Q5 NEW STYLE boeken

Al jaren is Q5 uniek door het beste te bieden van een live band, in combinatie met de beats van een DJ. Daarnaast staat Q5 NEW STYLE bekend om haar toonaangevende shows met grote LED schermen. Met ieder jaar vaste shows tijdens o.a. de Nijmeegse Vierdaagsefeesten en boekingen in o.a. Spanje, Zwitserland, Oostenrijk en daarbuiten, is Q5 een topband om te onthouden! Lees hier meer over Q5 NEW STYLE.

BTMS boeken

Al jaren is de sensationele coverband BTMS één van de bekendste coverbands van Nederland. Met jaarlijks meer dan zestig shows in de agenda spelen de zes topmuzikanten het hele land door. Deze band staat ook wel bekend onder de volledige naam: Black Tie Monkey Squad. BTMS boek je standaard inclusief mega ledwall en heeft als één van de weinige coverbands maar liefst twee zangers en een waanzinnig goede zangeres! Lees meer over BTMS

THE EUROS boeken

Met shows op de Zwarte Cross, de Nijmeegse Vierdaagse, in Hongkong en Afghanistan komen The Euros in totaal op een verbijsterend aantal van meer dan 1500 optredens. Dit vrolijke trio uit het Oosten speelt de haringen uit de feesttent en komt daar lachend mee weg! Lees meer over The Euros.

THE NIGHT FLIGHT boeken

Negen jonge topmuzikanten nemen je mee op een reis van HIGH-END entertainment en interactie, met energieke optredens en verrassende mash-ups. The Night Flight komt standaard inclusief blazerssectie, twee zangeressen en een zanger. Daarnaast neemt de band hun eigen decor met ledschermen mee. Lees meer over The Night Flight.

DAREDEVILS boeken

Deze jongere broers van The Dirty Daddies weten als geen ander hoe ze een feesttent overhoop moeten halen! Als een donderslag bij heldere hemel pakken ze ieder publiek in met hun aanstekelijke medleys en muzikaal topniveau. Daredevils is onder andere bekend van The Voice of Holland. Lees meer over Daredevils.

PROOST! boeken

PROOST! neemt je mee naar de grootste kroeg van Nederland. Onder het genot van een biertje, brengt deze band de vetste medleys ondersteund door vlammen, confetti en CO2. PROOST! komt standaard met hun eigen showdecor wat al een plaatje op zichzelf is. Lees meer over PROOST!.

ROYAL BEAT boeken

Geflankeerd door co2 jets, stortregens van confetti en vuurkanonnen brengt ROTAL BEAT de temperatuur op elke festivalweide tot een uitzinnig kookpunt. Dat kan ook niet anders want er is geen enkel genre dat onaangetast blijft. Van hardstyle tot hardrock via ABBA langs J Balvin tot Snollebollekes: Die. Zaal. Moet. Plat. Lees meer over ROYAL BEAT.

BABY BLUE boeken

Baby Blue boeken staat garant voor een adembenemende muzikale ervaring die het publiek vanaf de allereerste seconde in vervoering brengt. Vriendschap en muziek: daar draait het om bij de vijf mannen van Baby Blue. Baby Blue veroverde in een razend tempo het live-circuit met hun diverse en spetterende shows bestaande uit rock, pop, Nederlandstalig en zelfs een vleugje hiphop hier en daar. Lees meer over Baby Blue.

ALPHA boeken

Coverband ALPHA is dé nieuwe live sensatie van Nederland! Ze nemen de leiding over het podium, pakken ieder publiek compleet in en keren elke feesttent binnenstebuiten: vol zelfvertrouwen maakt ALPHA iedere show tot een groot succes! Ben jij klaar voor een show vol energie? Lees meer over ALPHA.

THE ROUSERS boeken

Let’s get ready to rumble! Gekleed als je favoriete American Football Team zetten The Rousers iedere feesttent in vuur en vlam. Compleet in Amerikaanse sferen brengen deze ‘Highschool Hunks’ een show die rechtstreeks uit de Superbowl finale lijkt te komen. Confetti om je oren, vlammen all over the place en een hurricane aan hits! Lees meer over The Rousers.

FANTIX boeken

Datum gepland, reclame gemaakt, bier koud gezet… Maar welke coverband maakt het feest compleet? Een band die de tent niet één, niet twee, maar drie keer volledig op zijn kop zet? De band die net zo goed de hele zaal stil weet te krijgen en het publiek bij het volgende nummer luidkeels laat meebrullen? JUIST! Je hebt ‘m gevonden: FANTIX! Lees meer over FANTIX.

De Beste Coverbands Boeken in Nederland

Als je op zoek bent naar de beste coverbands in Nederland, biedt dit overzicht van de meest gevraagde en geboekte coverbands. Of je nu een voorkeur hebt voor rock, pop, dance of een mix van genres, overweeg één van deze Premium Bands voor een onvergetelijke live-ervaring. Voor persoonlijk advies en hulp bij het kiezen van de perfecte coverband voor jouw evenement, neem gerust contact met ons op. Wellicht staat binnenkort een van deze bands op jouw evenement de sterren van de hemel te spelen!

Whatsapp