Gegarandeerd de beste coverbands | Jouw expert in livemuziek voor tentfeesten, kermissen, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsevents en meer!

085 023 1960 | info@onlybands.nl

THE DIRTY DADDIES

THE DIRTY DADDIES

The Dirty Daddies is dé ultieme 7-koppige hitmachine en is al jaren de natte droom van al je zintuigen! Vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard: het witte feest-leger blijft zinderen en verbluffen. Jouw reddingsboei van liefde in een zondvloed aan hits midden in een tornado aan wonderschone showelementen.

Om te ontdekken wat The Dirty Daddies zo uniek maakt, zul je toch echt zelf een show moeten bijwonen. Klim bij elkaar op de nek, zing je schor en dompel je onder in zo’n nacht die je normaal alleen in films ziet. Wees welkom, wees voorbereid en wees verbaasd!

★★★★★
★★★★★
147 beoordelingen
Aanvraag indienen
 • Dé ultieme festival band!
 • Ongekende special FX
 • Uitverkochte clubtours en zalen
Coverband The Dirty Daddies boeken - ONLY BANDS

Beschikbaarheid THE DIRTY DADDIES opvragen

  Speelde o.a. voor

  The Dirty Daddies is dé ultieme 7-koppige hitmachine en is al jaren de natte droom van al je zintuigen! Vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard: het witte feest-leger blijft zinderen en verbluffen. The Dirty Daddies boeken voor jouw tentfeest of festival is de juiste keuze! Jouw reddingsboei van liefde in een zondvloed aan hits midden in een tornado aan wonderschone showelementen. Om te ontdekken wat The Dirty Daddies zo uniek maakt, zul je toch echt zelf een show moeten bijwonen. Klim bij elkaar op de nek, zing je schor en dompel je onder in zo’n nacht die je normaal alleen in films ziet. Wees welkom, wees voorbereid en wees verbaasd!

  The Dirty Daddies optredens

  Met een indrukwekkende trackrecord van meer dan 500 optredens is de kans minimaal dat je niet bekend bent met The Dirty Daddies. Deze grensverleggende coverband heeft opmerkelijke mijlpalen bereikt, waaronder het uitverkopen van AFAS Live, tweemaal op eigen kracht. Ze schitterden op nationale televisie bij RTL Late Night, NOS op 3 en BNN, en sloten prestigieuze festivals af, waaronder Zwarte Cross, Paaspop en Concert At Sea.

  Dit opzwepende zevental gaat al meer dan 6 jaar als een wervelwind door feesttenten, festivals en clubs, waarbij ze overal een feest-explosie ontketenen die zijn gelijke niet kent. In slechts 120 minuten laten ze 120 hits op je afkomen met een enthousiasme dat ongeëvenaard is. Voeg daar een arsenaal aan special effects aan toe waarmee je de oorlog zou kunnen winnen, en je weet genoeg: zoek dekking en Let’s Get Dirty! Ontdek hoe je deze sensationele coverband kunt boeken voor een feest dat de verwachtingen overtreft.

  The Dirty Daddies boeken

  Voor het boeken van The Dirty Daddies neem je contact op met ONLY BANDS. Wij verzorgen het management en boekingen voor Premium Coverbands. The Dirty Daddies is een veelgeboekte coverband, waardoor we je adviseren om tijdig informatie over beschikbaarheid in te winnen. Mail of bel daarom vandaag nog met ons voor meer informatie over The Dirty Daddies.

  Whatsapp