Gegarandeerd de beste coverbands | Jouw expert in livemuziek voor tentfeesten, kermissen, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsevents en meer!

085 023 1960 | info@onlybands.nl

Over ONLY BANDS

Over ONLY BANDS

Over ONLY BANDS

ONLY BANDS: Jouw partner voor de beste coverbands!

ONLY BANDS is dé place to be voor boekingen en management van premium coverbands. Wij vertegenwoordigen een select aantal coverbands die een drukke boekingskalender hebben en gegarandeerd succesvolle evenementen leveren, zowel nationaal als internationaal. Wat onze bands onderscheidt, is hun rijke ervaring, unieke podiumpresentatie en uitgebreide repertoire.

De Beste Coverbands voor jouw evenement!

Wat maakt een goede coverband tot een Premium Band? Premium doet meteen aan ‘duur’ denken. Dat vooroordeel halen we graag direct bij je weg. Onze premium coverbands zijn vooral onderscheidend qua show. Zo vind je binnen het Only Bands aanbod coverbands met imposante led walls die een extra dimensie meegeven aan de show. Ook hebben onze bands uitgebreide mogelijkheden op gebied van special effects, zoals flames, sparkles en CO2. Het belangrijkste is dat onze coverbands weten hoe ze een onvergetelijk feest neer moeten zetten qua repertoire en interactie met het publiek.

Onze Premium Coverbands zijn professionals en worden ondersteund door ervaren licht- en geluidstechnici. Met de nieuwste apparatuur garanderen ze dat elke show de verwachtingen overtreft. Heb je specifieke verzoeken? We staan open voor uitgebreide maatwerkopties.

Only Bands – Bookings & Management for Premium Coverbands

Hoe word ik een Premium Band

Elke coverband die streeft naar de hoogste kwaliteit, kan een Premium Band worden. Het draait daarbij niet om de grootste show of de meeste speciale effecten. Wij hechten meer waarde aan de volgende drie pijlers:

1. Uniek qua uitstraling en setting
2. Onderscheidend qua repertoire
3. Experts op het gebied van interactie met het publiek

Waarom ONLY BANDS uniek is

Waar we verschillen met reguliere boekingskantoren, is dat we bewust samenwerken met een select aantal top coverbands en ze ook op management gebied volledig ondersteunen. We geloven voor de volle 100% in deze bands en hebben het vertrouwen om ze op diverse evenementen te laten schitteren. Dit bereiken we door bij aanvragen nauw te luisteren naar de wensen van onze opdrachtgevers. Als we niet de juiste match hebben voor een aanvraag, kiezen we ervoor om een boeking niet aan te nemen. In die gevallen bieden we eerlijk advies voor een alternatieve coverband, zelfs als deze band niet bij ons is aangesloten. Ons doel is pas bereikt als onze klanten voor de volle 100% tevreden zijn, en we zijn vastbesloten om dat te realiseren.

Neem vandaag nog contact op met ONLY BANDS voor de beste coverbands voor jouw evenement!

We zijn dagelijks bereikbaar per telefoon, mail en WhatsApp om jouw aanvraag in behandeling te nemen. Even meedenken? Dat doen we graag voor je! Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat belangrijk is voor een succesvolle boeking. Interesse in onze coverbands, maar boekt jouw organisatie al jaren bij een vaste partner? Geen enkel probleem: voor onze coverbands hebben we dagelijks contact met de vertegenwoordigers van alle grote boekingskantoren en evenementenbureaus.

We voorzien je graag van het laatste nieuws rondom onze bands en hebben de agenda altijd realtime beschikbaar voor boekingen. Wil je weten wat we voor jou zouden kunnen betekenen? Bekijk onze diensten of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Wie zit er achter ONLY BANDS?

ONLY BANDS is een initiatief van Rick van der Graaf

Whatsapp