Gegarandeerd de beste coverbands | Jouw expert in livemuziek voor tentfeesten, kermissen, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsevents en meer!

085 023 1960 | info@onlybands.nl

Coverbands

De Beste Coverbands boeken voor jouw feesttent? Start hier!

Op zoek naar de beste coverband voor jouw tentfeest?
Wij hebben ze alvast voor je geselecteerd:
Bij ONLY BANDS brengen we de allerbeste coverbands rechtstreeks naar jouw feesttent.

Onze bekende coverbands ALPHA, BTMS, Q5, THE ROUSERS en FANTIX kennen al jaren een volle agenda en hebben menig feestpubliek voor zich gewonnen.
Met jarenlange ervaring in het entertainen en een uitgebreid repertoire van hits, zijn onze bands jouw one-stop-shop voor een succesvol evenement.
Hieronder vind je een overzicht van onze Premium Bands.
Meer weten over direct een optie aanvragen? Neem vooral contact op met ons. Vinden we leuk!

ALPHA

Coverband ALPHA is dé nieuwe live sensatie van Nederland! Ze nemen de leiding over het podium, pakken ieder publiek compleet in en keren elke feesttent binnenstebuiten: vol zelfvertrouwen maakt ALPHA iedere show tot een succes!

Lees meer
BTMS

Met meer dan 60 shows per jaar raast BTMS door de Nederlandse feesttenten en festivals! Bereid je voor op een avond vol muzikaal spektakel en dans op al je favoriete hits van toen en nu.

Lees meer
FANTIX

Datum gepland, reclame gemaakt, bier koud gezet… Maar welke coverband maakt het feest compleet? Een band die de tent niet één, niet twee, maar drie keer volledig op zijn kop zet? De band die het publiek bij het volgende nummer luidkeels laat meebrullen? JUIST! Je hebt ‘m gevonden: FANTIX! Niet voor niets wordt FANTIX ook de gezelligste coverband van Nederland genoemd!

Lees meer
Q5 NEW STYLE

When DJ Meets Live Music! Q5 New Style is een unieke coverband waar geen tweede van bestaat. Q5 combineert de beste eigenschappen van een band en een DJ. Creëert snelle mixes tussen verschillende muziekstijlen en brengt je van de ene in de andere verbazing. Q5 is soms rock, soms dance en alles daar tussenin. Kan entertainen als een band en beuken als een DJ, maar altijd op een eigen manier.

Lees meer
THE ROUSERS

Let’s get ready to rumble! Gekleed als je favoriete American Football Team zetten The Rousers iedere feesttent in vuur en vlam. Compleet in Amerikaanse sferen brengen deze ‘Highschool Hunks’ een show die rechtstreeks uit de Superbowl finale lijkt te komen. Confetti om je oren, vlammen all over the place en een hurricane aan hits: het sterrenteam van The Rousers gaat elke avond opnieuw voor een touchdown! THE ROUSERS boeken? Een hele slimme tactiek!

Lees meer
THE 2 MEN SHOW

Top-entertainers Michael en Tom zijn al van jongs af aan fanatieke muzikanten en samen timmeren ze flink aan de weg als The 2 Men Show. Ze spelen op gitaar, toetsen, drums en zingen beide bekende covers. Beide heren komen uit het live circuit van bekende coverbands en beschikken dus over een behoorlijke dosis ervaring!

Lees meer

Waarom kiezen voor ONLY BANDS?

Bij ONLY BANDS vinden we dat een coverband zeer bepalend is voor het niveau van een evenement. Onze selectie van de beste coverbands is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat ieder publiek wordt verrast op zowel muzikaal als show technisch vlak. Van de klassiekers tot de nieuwste TOP40 hits; onze bands hebben het allemaal. Voeg daar ook nog eens een mega live show aan toe en je weet zeker dat je met een Premium Band te maken hebt. De Beste Coverbands boeken, doe je bij ONLY BANDS!

Sfeer Op Maat

Elk evenement is uniek, en daarom werken we graag met je samen om de perfecte coverband te vinden die past bij de sfeer van jouw evenement. Of je nu een knallend tentfeest of een intieme bruiloft plant; wij hebben de perfecte band voor iedere  gelegenheid. Onze coverbands zijn doorgewinterde professionals met een schat aan ervaring. Ze weten hoe ze het publiek moeten betrekken, meeslepen en laten dansen. Een onvergetelijke avond is gegarandeerd!

Hoe werkt het?

Het boeken van een coverband bij ONLY BANDS s eenvoudig. Mail of bel ons, waarbij we je graag uitnodigen alles te vertellen over je evenement, muzikale voorkeuren en budget. We zullen je dan helpen bij het vinden van de perfecte band die aan al je wensen voldoet.

Waarom wachten? Boek vandaag nog!

Waarom je tijd verspillen met zoeken naar “de beste coverbands” als je ze hier kunt vinden? ONLY BANDS is jouw partner in muzikale magie voor feesttenten. Neem vandaag nog contact met ons op en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring met live muziek waar iedereen van zal genieten!

Maak jouw tentfeest legendarisch met de beste coverbands!!

Mail ons of bel direct op 085 023 1960 voor meer informatie over De Beste Coverbands. We voorzien je graag van alle nodige informatie en adviseren jou bij het kiezen van de meest geschikte band voor jouw feesttent of bedrijfsfeest. Nog meer coverbands zien? Bekijk ons artikel over de beste coverbands van Nederland!

Whatsapp