Gegarandeerd de beste coverbands | Jouw expert in livemuziek voor tentfeesten, kermissen, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsevents en meer!

085 023 1960 | info@onlybands.nl

Q5 NEW STYLE

Q5 NEW STYLE boeken

When DJ Meets Live Music! Q5 New Style is een unieke coverband waar geen tweede van bestaat. Q5 combineert de beste eigenschappen van een live band samen met de beats van een DJ, tegelijkertijd op één podium. Daarmee creëert Q5 snelle mixes tussen verschillende muziekstijlen en brengen ze je van de ene in de andere verbazing. Q5 is soms rock, soms dance en alles daar tussenin. Kan entertainen als een band en beuken als een DJ, maar altijd op een eigen manier.

★★★★★
★★★★★
63 beoordelingen

Moderne superband met vriendelijke bandleden en crew, compleet verzorgd met mooie licht- en videoshow!

– Active Partyworld Druten

De band was helemaal te gek, een schot in de roos. Ze zijn echt retegoed, allemaal! Maar kijken ook echt goed naar het publiek. Top!

– Capgemini Utrecht

Deze band weet hoe ze een feestje moeten bouwen. Wat een top performance!

– JBL / Harman Kardon Europe

Een goed spelende, enthousiaste, gezellige band, die het publiek aanvoelt. Vocaal top.

– Ministerie van Defensie

De lat hoog gelegd en meer dan waar gemaakt. Collega’s hebben genoten van jullie diverse optreden

– ServiceNow Amsterdam
Aanvraag indienen
 • DJ en live band gecombineerd!
 • Te boeken met CO2, flames, sparkulars en stadium shots
 • Incl. licht & geluid tot 2.000 personen
 • Unieke show met 6 grote LED schermen
Coverband Q5 NEW STYLE boeken | ONLY BANDS

Beschikbaarheid Q5 NEW STYLE opvragen

  Speelde o.a. voor

  When DJ meets Live Band

  Q5 New Style is de ultieme combinatie van een dynamische live band versterkt door de beats van een DJ! Vijf getalenteerde entertainers nemen je mee in een unieke live dance experience vol show en interactie. Waar elke andere band stopt, gaat Q5 nog een stap verder. Want net als je denkt dat het hoogtepunt is bereikt, dan dendert Q5 er nog een keer extra overheen. Q5 verovert je en sleurt je mee in een totaalbeleving van muziek, video en fx. Probeer maar eens stil te staan als de rest helemaal uit z’n dak gaat! Deze show is geïnspireerd op grote internationale acts en brengt herkenbare hits in verrassend originele versies die iedereen moeiteloos meezingt. Wij zeggen alvast sorry, voor je kater en je schorre stem, terwijl jij je afvraagt hoe het zó ver heeft kunnen komen.

  Uniek: Band en DJ gecombineerd

  Confetti plakt in je haar en met je laatste beetje stem schreeuw je ‘we want more!’ Je zou het nog wel rustig aan doen en vraagt je hardop af: ‘Waar ging dit mis?’ Q5 combineert de beste eigenschappen van een band en een DJ. Creëert snelle mixes tussen verschillende muziekstijlen en brengt je van de ene in de andere verbazing. Q5 is soms rock, soms dance en alles daar tussenin. Kan entertainen als een band en beuken als een DJ, maar altijd op een eigen manier. Waar elke andere band stopt, gaat Q5 nog een stap verder. Want net als je denkt dat het hoogtepunt is bereikt, dan dendert Q5 er nog een keer extra overheen.

  Q5 verovert je en sleurt je mee in een totaalbeleving van muziek, video en fx. Probeer maar eens stil te staan als de rest helemaal uit z’n dak gaat! Deze show is geïnspireerd op grote internationale acts en brengt herkenbare hits in verrassend originele versies die iedereen moeiteloos meezingt. Wij zeggen alvast sorry, voor je kater en je schorre stem, terwijl jij je afvraagt hoe het zó ver heeft kunnen komen.

  Iedereen uitzinnig naar huis, dat is ons doel. Noem het gerust ons geloof! Eenmaal op gang zijn we niet meer te stoppen. Wij rocken als een band, beuken als een DJ en alles daar tussenin. We overdonderen je met een strakke show, snelle mixes en hebben aanstekelijk veel energie. Hoe we dat doen? Check de video.

  Neem contact op voor meer informatie over Q5 New Style.

  Q5 New Style Website

  Q5 New Style – Promo

  Q5 tijdens de Vierdaagse

  Whatsapp