Gegarandeerd de beste coverbands | Jouw expert in livemuziek voor tentfeesten, kermissen, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsevents en meer!

085 023 1960 | info@onlybands.nl

THE NIGHT FLIGHT

Coverband THE NIGHT FLIGHT boeken

The Night Flight bestaat uit 9 jonge topmuzikanten; 3 vocals, 2 te gekke blazers en een waanzinnig strakke 4–mans ritmesectie. Onze zanger en de 2 zangeressen vormen samen een ijzer sterke front en staan garant voor sterke, meerstemmige zang, indrukwekkende choreografieën, feest en volop interactie met het publiek. The Night Flight is door hun energieke optredens, muzikale kwaliteit en verrassende mash-ups uitgegroeid tot een gevestigde naam onder Nederlandse coverbands. De muzikanten hebben één gezamenlijk doel: zoveel mogelijk mensen een onvergetelijk avond te bezorgen. Met dit doel voor ogen speelde de band succesvol op onder meer vele grote Festivals, Dorpsfeesten, Feestweken en Corporate Events. High Energy, professioneel, flexibel, down-to-earth, meedenkend en ontzorgend zijn enkele kernwoorden welke de werkwijze van band het beste omschrijven.

★★★★★
★★★★★
58 beoordelingen
Aanvraag indienen
 • 9 jonge top muzikanten
 • 3 te gekke blazers
 • Uniek decor met LED schermen
Coverband THE NIGHT FLIGHT boeken bij ONLY BANDS

Beschikbaarheid THE NIGHT FLIGHT opvragen

  Speelde o.a. voor

  The Night Flight bestaat uit 9 jonge topmuzikanten; 3 vocals, 2 te gekke blazers en een waanzinnig strakke 4–mans ritmesectie. Onvergetelijke avond – The Night Flight boeken! Onze zanger en de 2 zangeressen vormen samen een ijzer sterke front en staan garant voor sterke, meerstemmige zang, indrukwekkende choreografieën, feest en volop interactie met het publiek. The Night Flight is door hun energieke optredens, muzikale kwaliteit en verrassende mash-ups uitgegroeid tot een gevestigde naam onder Nederlandse coverbands. De muzikanten hebben één gezamenlijk doel: zoveel mogelijk mensen een onvergetelijk avond te bezorgen. Met dit doel voor ogen speelde de band succesvol op onder meer vele grote Festivals, Dorpsfeesten, Feestweken en Corporate Events. High Energy, professioneel, flexibel, down-to-earth, meedenkend en ontzorgend zijn enkele kernwoorden welke de werkwijze van band het beste omschrijven.

  THE NIGHT FLIGHT – Feestgarantie!

  Waar veel coverbands achterblijven in het onderdeel entertainment, weet The Night Flight dat de basis van een geslaagde feestavond méér is dan alleen live-muziek. Spontane improvisaties, gastoptredens en heel veel interactie met het publiek. Het zijn ingrediënten waarmee The Night Flight elk event op zijn kop zet. In een mum van tijd weet The Night Flight de zaal en het publiek te “lezen”. Haar performance en repertoire weten ze per situatie aan te passen. Het gevolg:…. een gegarandeerd onvergetelijke en unieke avond, voor jong én oud! Iedereen die The Night Flight ooit heeft mogen aanschouwen zal beamen dat je wordt meegesleurd in een indrukwekkende reis rond de wereld van TOP entertainment en interactie.

  THE NIGHT FLIGHT boeken

  Met de energieke optredens, muzikale vaardigheden en verrassende medleys en mash-ups heeft The Night Flight een solide reputatie opgebouwd. Daarmee geldt ze als een van de meest gewaardeerde coverbands in Nederland. The Night Flight boeken is altijd een goede keuze wanneer je op zoek bent naar een avond vol entertainment, energie en muzikale hoogstandjes. The Night Flight is een band die je niet wilt missen. Ga met ze mee op een reis vol muzikale ontdekkingen en feest mee tot in de late uurtjes! Neem contact op met ONLY BANDS voor de beschikbaarheid en mogelijkheden met The Night Flight op jouw evenement.

  Whatsapp