Gegarandeerd de beste coverbands | Jouw expert in livemuziek voor tentfeesten, kermissen, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsevents en meer!

085 023 1960 | info@onlybands.nl

PROOST!

Coverband PROOST! boeken

PROOST! neemt je mee naar de gezelligste kroeg van Nederland! Elke feesttent of festival wordt binnen 1 minuut omgetoverd tot één grote stamkroeg! Laat de tap maar stromen, bestel zoveel mogelijk drank en ga samen met jouw vrienden compleet uit je dak tijdens een feest der herkenning! In een onnavolgbare show met de grootste hits en niet te vergeten een explosie aan special effects wordt je kéér op kéér verrast! Zingen alsof je leven ervan afhangt. Springen tot je benen je niet meer kunnen dragen. Wij maken vrienden voor het leven! Daar moet op gedronken worden!

★★★★★
★★★★★
13 beoordelingen

PROOST! neemt je mee naar de gezelligste kroeg van Nederland en daar mag op gedronken worden!

Aanvraag indienen
 • De gezelligste kroeg van Nederland!
 • Zanger én zangeres
 • Uniek achtergrond decor
 • Uitgebreide special FX
Coverband PROOST! boeken | ONLY BANDS

Beschikbaarheid PROOST! opvragen

  Speelde o.a. voor

  PROOST! neemt je mee naar de gezelligste kroeg van Nederland! Elke feesttent of festival wordt binnen 1 minuut omgetoverd tot één grote stamkroeg! Laat de tap maar stromen, bestel zoveel mogelijk drank en ga samen met jouw vrienden compleet uit je dak tijdens een feest der herkenning! In een onnavolgbare show met de grootste hits en niet te vergeten een explosie aan special effects wordt je kéér op kéér verrast! Zingen alsof je leven ervan afhangt. Springen tot je benen je niet meer kunnen dragen. Wij maken vrienden voor het leven! Daar moet op gedronken worden! PROOST! boeken? Goed idee! 

  PROOST! De gezelligste kroeg van Nederland!

  Stap binnen bij PROOST!, de ultieme ervaring naar de meest gezellige kroeg van Nederland. Met een ongeëvenaarde snelheid transformeren wij elke feesttent of festival locatie in slechts één minuut tot een bruisende stamkroeg, waar het bier rijkelijk vloeit en de sfeer doordrenkt is van feestelijke energie. PROOST! belooft niet alleen een muzikaal spektakel, maar een explosieve show met de grootste hits, vergezeld van verbluffende special effects die je telkens opnieuw zullen verrassen. PROOST boeken is altijd een goed idee!

  Vrienden voor het leven!

  In onze onnavolgbare show draait alles om het creëren van een feest der herkenning. Laat je stem horen alsof je leven ervan afhangt, spring tot je benen je niet meer kunnen dragen en maak vrienden voor het leven terwijl je samen met jouw vrienden uit je dak gaat. Het is een unieke kans om deel uit te maken van een onvergetelijke ervaring die verder gaat dan de standaard optredens. Bij PROOST! draait het niet alleen om muziek; het draait om het samenbrengen van mensen, het delen van plezier en het creëren van blijvende herinneringen.

  PROOST! boeken

  Wanneer je kiest voor PROOST!, kies je voor een coverband die de kunst verstaat om elke gelegenheid om te toveren tot een feestelijke extravaganza. Of je nu een feest, festival, bedrijfsevenement of bruiloft organiseert, wij bieden de perfecte soundtrack voor elke viering. Wil je PROOST! boeken voor jouw evenement? Zoek niet verder! Proost band boeken is eenvoudig en zorgt ervoor dat jouw feest naar ongekende hoogten wordt getild. Mail of bel ons vandaag nog voor de beschikbaarheid van PROOST!

  Kortom, PROOST! staat garant voor een ongeëvenaarde ervaring vol muzikaal genot, vriendschap en feestvreugde. Boek de coverband PROOST! en maak van jouw evenement een onvergetelijk spektakel waar nog lang over nagepraat zal worden. Proost op het leven, proost op vriendschap, proost op een onvergetelijke avond met PROOST!

   

  PROOST! promo 2023

  PROOST! behind the scenes

  Whatsapp