Gegarandeerd de beste coverbands | Jouw expert in livemuziek voor tentfeesten, kermissen, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsevents en meer!

085 023 1960 | info@onlybands.nl

BTMS

Coverband BTMS boeken?

Next level entertainment met 6 waanzinnig goed muzikanten, mega led wall en special FX. BTMS geldt al jaren als één van de beste coverbands van Nederland. Van mega festivals tot de grotere feesttenten en (internationale) bedrijfsfeesten: BTMS is de perfecte band voor jouw evenement! De combinatie van muzikale hoogstandjes, special FX en visuals, maken BTMS het ultieme feestconcept voor een onvergetelijke live ervaring. De zes members van BTMS kunnen inmiddels bestempeld worden als echte entertainment machines die niets anders dan succesvolle projecten achter hun naam hebben staan. Deze muzikanten draaien al jaren mee in de absolute top van de coverbands in Nederland.

★★★★★
★★★★★
81 beoordelingen

BTMS is al jaren een graag geziene coverband op de bedrijfsfeesten die wij mogen verzorgen. Altijd de juiste snaar, perfecte interactie tussen de zangers, zangeres en het publiek en een repertoire dat altijd is afgestemd op de behoeften van onze gasten. Topband!

– Promo Events

Eén van de eerste boekingen van BTMS (toen nog voluit Black Tie Monkey Squad) was bij ons op het festivals. Nog vrij onbekend van naam, maar direct vanaf de eerste set stelde de band absoluut niet teleur: de beste Urban Classics, samen met nieuwste hits uit de TOP40 – en dat gecombineerd met veel enthousiasme in een flitsende show. Na deze eerste kennismaking meerdere keren – met succes – deze topband geboekt!

– Arsanio – Stichting Hollands Talent / Hapjesdag

BTMS = ALTIJD GOED! Ze lieten de Oude Markt flink schudden tijdens hun sets. Zeker weten een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een TOP coverband

– Koningsdag Enschede

BTMS stelt nooit teleur. Deze top coverband – met de geweldige Femke (we kennen geen betere!) op zang – heeft al meerdere keren met succes bij ons op het podium gestaan. Goede sets, topmuzikanten en vooral hele gezellige mensen!

– Dodo Festival Bakkeveen

Al meerdere keren BTMS bij ons op het festival gehad en altijd een voltreffer. De combi van topmuzikanten en ledwall maakt deze band een succesvolle coverband voor ieder festival of grotere feesttent, want daar hoort BTMS absoluut thuis!

– Jaarbeurs van het Noorden – Roden
Aanvraag indienen
 • Eén van de beste coverbands van Nederland
 • 1x 60 minuten + 1x 75 minuten
 • Incl. licht, mega ledwall en geluid tot 1.000 personen
 • Twee zangers + zangeres
Coverband BTMS boeken | ONLY BANDS - persfoto BTMS (Black Tie Monkey Squad)

Beschikbaarheid BTMS opvragen

  Speelde o.a. voor

  Coverband BTMS boeken? De beste coverband van Nederland!

  BTMS telt al jaren als één van de meest geboekte coverbands voor tentfeesten en festivals. Waar veel bands beloven om feesttenten overhoop halen of zelfs af te breken, zorgt BTMS juist voor het familiegevoel met een flinke dosis positieve energie: WE ARE FAMILY! Zes muzikanten van wereldklasse, een high-energy show en de beste hits: BTMS is de perfecte coverband voor jouw evenement!

  BTMS – De Ultieme Live Experience

  De sensationele coverband BTMS staat altijd garant voor een hoogstaande liveshow. De mega ledwall en special FX dragen hier aan bij. In twee energieke sets brengt BTMS de energie van Amerikaanse halftime shows naar jouw feesttent of bedrijfsfeest met een breed repertoire aan hits. Alle medleys zijn speciaal voor BTMS gearrangeerd door de bekende producer Robin Wesley.

  Spectaculaire live shows

  BTMS is uniek met niet één, maar twee zangers. BTMS kent met Glenn en Rudi twee ervaren entertainers op het podium. Voeg daar de waanzinnig goede zangeres Femke Bleeker aan toe en je hebt het beste wat Nederland op vocaal gebied heeft te bieden! Ook de overige muzikanten pakken graag de microfoon, waardoor je soms wel 5 zangers op het podium krijgt!

  BTMS – Next Level Entertainment!

  De combinatie van muzikale hoogstandjes, special FX en visuals, maken BTMS het ultieme feestconcept voor een onvergetelijke live ervaring. De zes members van BTMS kunnen inmiddels bestempeld worden als echte entertainment machines die niets anders dan succesvolle projecten achter hun naam hebben staan. Deze muzikanten draaien al jaren mee in de absolute top van de coverbands in Nederland.

  Coverband BTMS boeken voor jouw feesttent?

  Met BTMS ben je verzekerd van misschien wel de beste coverband van Nederland in jouw feesttent! Door de jaren heen speelde deze band op vrijwel alle grotere evenementen en festivals. Ook schitterde BTMS op de meest exclusieve bedrijfsfeesten voor tal van bekende merken en internationale bedrijven. BTMS komt standaard inclusief licht en geluid tot 1.000 personen. Uiteraard zijn de mega ledwall en special FX daarbij inbegrepen. Het veelzijdige repertoire maakt BTMS uitermate geschikt voor zowel feesttent als festival of bedrijfsfeest.

  Kijk voor meer informatie op de website van BTMS

  Direct coverband BTMS boeken voor jouw evenement?
  Neem contact op voor meer informatie.

  BTMS live @ Boeskool

  BTMS ‘I will always love you’

  Whatsapp