Gegarandeerd de beste coverbands | Jouw expert in livemuziek voor tentfeesten, kermissen, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsevents en meer!

085 023 1960 | info@onlybands.nl

ROYAL BEAT

ROYAL BEAT

Met kneitervette medleys recht in your face weet Royal Beat als geen ander hoe je de haringen uit de feesttent blaast. Geflankeerd door co2 jets, stortregens van confetti en vuurkanonnen brengen ze de temperatuur op elke festivalweide tot een uitzinnig kookpunt. Dat kan ook niet anders want er is geen enkel genre dat onaangetast blijft. Van hardstyle tot hardrock via ABBA langs J Balvin tot Snollebollekes: Die. Zaal. Moet. Plat.

 

★★★★★
★★★★★
77 beoordelingen
Aanvraag indienen
 • Kneitervette medleys
 • Muzikale awesomeness
 • Confetti, vuurkanonnen en ledschermen
Coverband Royal Beat boeken - ONLY BANDS

Beschikbaarheid ROYAL BEAT opvragen

  Speelde o.a. voor

  Met kneitervette medleys recht in your face weet Royal Beat als geen ander hoe je de haringen uit de feesttent blaast. Geflankeerd door co2 jets, stortregens van confetti en vuurkanonnen brengen ze de temperatuur op elke festivalweide tot een uitzinnig kookpunt. Dat kan ook niet anders want er is geen enkel genre dat onaangetast blijft. Van hardstyle tot hardrock via ABBA langs J Balvin tot Snollebollekes: Die. Zaal. Moet. Plat. ROYAL BEAT boeken doe je eenvoudig bij ONLY BANDS.

  Ontdek de unieke ervaring van het boeken van Royal Beat, dé coverband die als geen ander de grootste danceknallers met de juiste energie en performance weet te brengen. Bestaande uit een enthousiast zestal professionele muzikanten met uitgebreide ervaring in de muziekindustrie, garandeert deze coverband een onvergetelijke belevenis voor elk evenement!

  Uitgebreid Repertoire

  Bij Royal Beat is het repertoire buitengewoon divers. Dance, stadionrock, Nederlandstalige meebrullers, de nieuwste pophits en hiphop wisselen elkaar in rap tempo af. Ze staan bekend om hun ‘Kneitervette medley’s, recht in your face!’. Elke hit wordt live uitgevoerd met de juiste sounds en indrukwekkende vocalen, waardoor het publiek een wervelende show met ongekende energie te wachten staat.

  Special Effects

  Royal Beat overtreft verwachtingen met special effects zoals Co2 kanonnen, confetti douches, een spectaculaire show en een arsenaal aan ijzersterke medleys. Ze laten elke zaal, tent en festivalweide beven. De band wordt standaard op inprikbasis geboekt en je hebt de mogelijkheid om optioneel een complete licht- en geluidsset bij te huren.

  Royal Beat, Beats it all!

  De band weeft de grootste hits samen tot een grandioze show met een fantastisch sterke sound. Van David Guetta tot M.C. Hammer, ze brengen super-dansbare muziek waarbij alles aan bod komt. Bekijk de video op hun officiële website voor een goede indruk van deze topband.

  Royal Beat boeken

  Royal Beat boeken doe je bij ONLY BANDS. Voor de boekingen van deze sensationele band neem je contact op via mail of telefoon. Wil je alvast een voorproefje? Neem dan een kijkje op hun officiële website. Maak jouw evenement onvergetelijk met Royal Beat!

  Whatsapp