Gegarandeerd de beste coverbands | Jouw expert in livemuziek voor tentfeesten, kermissen, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsevents en meer!

085 023 1960 | info@onlybands.nl

DAREDEVILS

DAREDEVILS

Een donderslag bij heldere hemel! Festivalsensatie, ultieme partyband, muzikale tentenbrekers: geef het beestje maar een naam. De zes bandleden in Daredevils spelen ontelbaar veel herkenbare hoogtepunten verpakt in flitsende medleys. En dat doen ze verdraaid goed. Every party needs its superheroes: aangenaam! Daredevils boeken? Zeker doen!

★★★★★
★★★★★
86 beoordelingen
Aanvraag indienen
 • Zes waanzinnig goede muzikanten!
 • Bekend van radio en tv
 • De festival sensatie!
Coverband Daredevils boeken - ONLY BANDS

Beschikbaarheid DAREDEVILS opvragen

  Speelde o.a. voor

  Daredevils boeken? Zeker doen! Een donderslag bij heldere hemel! Festivalsensatie, ultieme partyband, muzikale tentenbrekers: geef het beestje maar een naam. De zes bandleden in Daredevils spelen ontelbaar veel herkenbare hoogtepunten verpakt in flitsende medleys. En dat doen ze verdraaid goed. Every party needs its superheroes: aangenaam! Sterrenteam Daredevils knalt door de geluidsbarrière en laat daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter. Bereid je voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten.

  Daredevils bekend van radio en TV

  Ontdek de ongeëvenaarde muzikale sensatie van de coverband Daredevils en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring! Deze uiterst talentvolle band staat garant voor een spetterende show vol energie en enthousiasme. Wil je jouw feesttent laten bruisen met de beste hits en een onweerstaanbare sfeer? Overweeg dan om de Daredevils te boeken voor een muzikale reis door de meest populaire genres en tijdperken.

  Live Performance

  Met een overweldigende live performance neemt Daredevils je mee op een muzikale reis vol hoogtepunten. Deze band staat bekend om hun dynamische podiumpresentatie, interactie met het publiek en het vermogen om elk evenement te transformeren in een feestelijke belevenis. Tel daar nog eens een flinke lading special effects bij op én de nieuwe led show die de band in 2024 introduceert, en je weet dat je verzekerd bent van een topband!

  Daredevils boeken

  Boek Daredevils voor jouw evenement Durf jij het aan om jouw feest naar een hoger niveau te tillen? Verzeker jouw feesttent van een spectaculaire show en geef jouw gasten een ervaring die ze niet snel zullen vergeten. De Daredevils staan klaar om jouw evenement te laten pieken! Voor boekingen van Daredevils ben je bij ONLY BANDS aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over Daredevils, of om direct een optie aan te vragen. Alvast een voorproefje van wat je te wachten staat na het boeken van Daredevils? Bekijk hun officiële website!

  Whatsapp