Gegarandeerd de beste coverbands | Jouw expert in livemuziek voor tentfeesten, kermissen, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsevents en meer!

085 023 1960 | info@onlybands.nl

FANTIX

Coverband FANTIX boeken?

FANTIX boeken? Goed idee! Datum gepland, reclame gemaakt, bier koud gezet… Maar welke coverband maakt het feest compleet? Een band die de tent niet één, niet twee, maar drie keer volledig op zijn kop zet? De band die net zo goed de hele zaal stil weet te krijgen en het publiek bij het volgende nummer luidkeels laat meebrullen? Een band die na ieder optreden honderden nieuwe fans mag verwelkomen? JUIST! Je hebt ‘m gevonden: FANTIX! Niet voor niets wordt FANTIX ook de gezelligste coverband van Nederland genoemd!

★★★★★
★★★★★
54 beoordelingen
Aanvraag indienen
 • Band met zanger én zangeres
 • 3 sets van elk 45 minuten
 • Incl. licht en geluid tot 1.000 personen
 • De gezelligste coverband van Nederland!
Coverband FANTIX persfoto 2024 - ONLY BANDS

Beschikbaarheid FANTIX opvragen

  Speelde o.a. voor

  FANTIX, De Gezelligste Coverband van Nederland!

  Datum gepland, reclame gemaakt, bier koud gezet… Maar welke coverband maakt het feest compleet? Een band die de tent niet één, niet twee, maar drie keer volledig op zijn kop zet? De band die net zo goed de hele zaal stil weet te krijgen en het publiek bij het volgende nummer luidkeels laat meebrullen? Een band die na ieder optreden honderden nieuwe fans mag verwelkomen? JUIST! Je hebt ‘m gevonden: FANTIX! Niet voor niets worden ze ook wel de gezelligste coverband van Nederland genoemd!

  Met een dosis energie waar zelfs Jochem Myjer stil van wordt, brengt de band een repertoire aan zelfgemaakte medleys waar Snollebollekes NONDEJU tegen zegt en is het onmogelijk stil te staan. Van gevoelige meezingers tot swingende dansmuziek; FANTIX heeft het allemaal in huis. In topvorm en vol enthousiasme zorgen de bandleden voor een fantastische (FANTIX) avond!

  Coverband met zanger én zangeres

  In het oog springt het dynamische front van FANTIX: Mitch en Veerle zingen niet alleen de mooiste nummers, maar zijn ook meesters in het entertainen van hun publiek. Gaan we weer: Alle mannen spontaan verliefd en de dames zwijmelend vooraan het podium. Ondersteund door de beste muzikanten vanuit het hele land ontstaat er een band waar je niet omheen kunt.

  Of het nu een kermis, feesttent of bedrijfsevent is, gezelligheid staat voorop! Jouw gasten zingen en dansen samen op de aanstekelijke muziek van FANTIX. Sociale dieren als de bandleden van FANTIX zijn, keren ze niet eerder huiswaarts voordat er foto’s zijn gemaakt voor Instagram, nummers zijn uitgewisseld op Whatsapp en de nodige streaks op Snapchat tenminste tien foto’s van FANTIX bevatten. We zeiden het al: de gezelligste coverband van Nederland en omstreken!

  Coverband op je Bruiloft

  Op je bruiloft wil je een band die de show niet steelt, maar maakt. Het bruidspaar staat in de spotlight en samen met FANTIX bezorg je jouw gasten een topavond. Van gevoelige meezingers tot swingende dansmuziek, het repertoire van de band verkent alle hoeken van de popmuziek. Het is moeilijk om niet mee te dansen op hun zelfgemaakte medleys. Verder geldt voor bruiloften dat de band altijd contact opneemt met het bruidspaar om de avond door te spreken. Daarmee maakt FANTIX jullie dag extra onvergetelijk!

  Bezoek ook de FANTIX website voor meer informatie. Direct een optie plaatsen of meteen boeken? Neem vandaag nog contact op met ons.

  Whatsapp