Gegarandeerd de beste coverbands | Jouw expert in livemuziek voor tentfeesten, kermissen, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsevents en meer!

085 023 1960 | info@onlybands.nl

ALPHA

Coverband ALPHA boeken

Coverband ALPHA is dé nieuwe live sensatie van Nederland! Ze nemen de leiding over het podium, pakken ieder publiek compleet in en keren elke feesttent binnenstebuiten: vol zelfvertrouwen maakt ALPHA iedere show tot een groot succes! Ben jij klaar voor een show vol energie? Waar de zanger, zangeres en gitarist op het podium staan te vlammen en alle harten weten te veroveren? Voeg daar nog een rete strakke drummer en toetsenist aan toe en je hebt de ultieme live sensatie met de heerlijkste hits en guilty pleasures van toen en nu in een spicy jasje gestoken. Deze nieuwe feestband is uitermate geschikt voor de vetste events en festivals.

 • Nieuwe top coverband met zangeres en zanger
 • 5 grote LED schermen
 • Uniek decor met 4 lichttorens vol bewegend licht
 • Incl. licht en geluid tot 1.000 personen
Coverband ALPHA boeken | ONLY BANDS

Beschikbaarheid ALPHA opvragen

  Speelde o.a. voor

  Duik in de ultieme feestvreugde met de live sensatie van Nederland: Coverband ALPHA! Ze nemen de leiding over het podium, pakken ieder publiek compleet in en keren elke feesttent binnenstebuiten: vol zelfvertrouwen maakt ALPHA iedere show tot een groot succes!

  Ben jij klaar voor een show vol energie? Waar de zanger, zangeres en gitarist op het podium staan te vlammen en alle harten weten te veroveren? Tel daar een rete strakke drummer en toetsenist  bij op en je hebt de ultieme live sensatie! Met de heerlijkste hits en guilty pleasures van toen en nu in een spicy jasje gestoken is deze nieuwe feestband uitermate geschikt voor de vetste tentfeesten en festivals.

  Het repertoire van ALPHA coverband is divers, met de bekende hits van de zeroes tot aan het nieuwste van de internationale hitlijsten. Verwacht medleys die elkaar op een perfecte manier opvolgen in de drie sets. ALPHA sluit daarmee altijd aan op de wensen van het publiek en is in staat om alle doelgroepen te raken.

  Coverband ALPHA boeken

  Op het podium wordt ALPHA ondersteund door een speciaal ontwikkeld decor, compleet met bewegend licht en vijf grote LED-schermen. Nog meer uitpakken? Met het ALPHA XL pakket inclusief uitgebreide special FX wordt jouw evenement extra onvergetelijk! De standaard drie sets van 45 minuten maken Coverband ALPHA dé keuze voor jouw feestweek, tentfeest of bedrijfsfeest waar het dak er gegarandeerd af gaat. Interesse? Laat het ons weten en we denken graag met je mee.

  Wil je deze feestexplosie zelf ervaren? Boek Coverband ALPHA nu voor jouw event en maak van elke gelegenheid een onvergetelijk spektakel! Neem direct contact met ons op, en ontdek meer over de mogelijkheden van boekingen ALPHA op onze te gekke website. Laat het feest beginnen! 🎉

  Website ALPHA coverband

  Whatsapp