Gegarandeerd de beste coverbands | Jouw expert in livemuziek voor tentfeesten, kermissen, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsevents en meer!

085 023 1960 | info@onlybands.nl

De Beste Coverbands voor Tentfeesten

De Beste Coverbands voor Tentfeesten

De Beste Coverbands voor Tentfeesten

De Beste Coverbands voor Tentfeesten

Welkom op dé plek waar je de beste coverbands voor jouw tentfeest kunt vinden! Of je nu een dorpsfeest, een bedrijfsfeest of een bruiloft organiseert, wij hebben de perfecte band om jouw evenement onvergetelijk te maken. Lees verder en ontdek waarom onze coverbands de beste keuze zijn voor jouw tentfeest.

Waarom kiezen voor onze coverbands?

Energieke Optredens

Onze coverbands staan bekend om hun energieke en dynamische optredens. De coverbands onder het management van ONLY BANDS weten precies hoe ze een feest moeten bouwen en houden jouw publiek de hele avond op de dansvloer.

Breed Repertoire

Van de bekende klassiekers uit de afgelopen jaren tot de nieuwste hits van vandaag – onze bands spelen het allemaal. Ze passen hun setlist aan op het publiek en zorgen zo voor een ongeëvenaard feest dat aansluit bij de uitstraling van jouw tentfeest.

Professionele Muzikanten

Al onze coverbands bestaan uit professionele muzikanten met jarenlange ervaring. Ze leveren topkwaliteit muziek en zorgen voor een perfecte sound tijdens jouw evenement. Onze bands spelen jaarlijks op festivals en tentfeesten door het hele land. Daarbij worden ze ondersteund door ervaren technici en de nieuwste trends op gebied van licht, geluid en show.

De Beste Coverbands voor jouw tentfeest

Wat je ook zoekt, bij ONLY BANDS hebben we altijd de beste coverbands voor jouw tentfeest. Zoek je spectaculaire coverbands met vette visuals, dan zijn ALPHA, BTMS (Black Tie Monkey Squad) en Q5 NEW  STYLE de perfecte coverbands voor jouw tentfeest.

Liever een coverband met veel Nederlandstalige meezingers? Dan is FANTIX, beter bekend als ‘de gezelligste coverband van Nederland’, de ideale keuze. Ben je vooral op zoek naar coverband met veel special FX, dan staan de mannen van THE ROUSERS klaar om jouw tentfeest in vuur en vlam te zetten!

Hoe werkt het boeken van een coverband?

  1. Selecteer jouw coverband: Kies de coverband die het beste bij jouw tentfeest past. Twijfel je over de beste coverband voor jouw tentfeest? Laat je door ons informeren!
  2. Contact en boeking: Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen. Wij hebben realtime inzichtelijk welke coverbands beschikbaar zijn op de gewenste datum en kunnen je altijd voorzien van advies over techniek, speeltijden of verdere invulling van jouw tentfeest.
  3. Voorbereiding: We staan erom bekend dat we altijd veel aandacht besteden aan een goede voorbereiding van jouw evenement. Zo zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt en onze coverbands en hun crew goed voorbereid van huis vertrekken om jouw tentfeest tot een groot succes te maken.
  4. Geniet van het feest: Leun achterover en geniet van een onvergetelijke avond met de beste live muziek door onze Premium Coverbands.

 

Reviews van tevreden klanten

“The Rousers maakten ons dorpsfeest tot een groot succes. Iedereen was enthousiast en de sfeer was fantastisch!”_ – Jan uit Dalfsen.

“Ons tentfeest werd onvergetelijk dankzij de fantastische band Q5 NEW STYLE. De dansvloer was van begin tot eind vol en mensen waren flink onder de indruk van de geweldige show!” – Lisa en Mark uit Bedum.

 

Boek nu en maak van jouw tentfeest een knalfeest!

Wacht niet langer en verzeker jezelf van de beste coverbands voor jouw tentfeest. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Contactgegevens

Telefoon: 085 023 1960
Email: info@onlybands.nl

Volg ons op sociale media voor de laatste updates en exclusieve content!

ONLY BANDS op Facebook

ONLY BANDS op Instagram

Wij kijken ernaar uit om samen met jou de beste coverbands voor jouw tentfeest te programmeren!

Whatsapp