Gegarandeerd de beste coverbands | Jouw expert in livemuziek voor tentfeesten, kermissen, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsevents en meer!

085 023 1960 | info@onlybands.nl

De Beste Coverbands voor Feesttenten

De beste coverbandS voor feesttenten

Als het gaat om de beste coverbands voor jouw feesttent, hoeft de zoektocht niet verder te gaan dan bij ons! Wij bieden de beste coverbands voor feesttenten. Bands die jouw feest tot een succes te maken, waar bezoekers urenlang over blijven praten! 

Je boekt onze bands eenvoudig via jouw vertrouwde boekingskantoor of evenementenbureau. Natuurlijk ben je ook altijd welkom om jouw vragen direct aan ons te stellen. Indien gewenst kunnen we je ook altijd in contact brengen met een artiestenbureau bij jou in de buurt.  

Coverband voor feesttenten

Onze coverbands staan altijd klaar om te rocken en de dansvloer op te vullen. Onze livemuziek is perfect geschikt voor een breed scala aan gelegenheden, van bruiloften en particuliere feestjes tot bedrijfsfeesten en bedrijfsevenementen. Al onze coverbands bestaan uit professionals met een jarenlange ervaring in het spelen voor volle feesttenten of op festivals. Of je nu op zoek bent naar de meest recente Top 40-hits, het meest gewilde rocknummer of iets origineels, onze coverbands kunnen het allemaal voor u spelen. 

Unieke coverbands

We hebben unieke coverbands voor feesttenten, zoals BTMS en Q5 New Style, met imposante ledwalls en special FX. ALPHA is één van de meest trendy coverbands van dit moment en erg geschikt voor feesttenten. FANTIX wordt ook wel de gezelligste coverband van Nederland genoemd en weet als geen ander hoe ze ieder publiek voor zich moet winnen. Een (klein) tandje ruiger? Dan zijn THE ROUSERS absoluut een must-have voor jouw feesttent! Wij hebben absolute aanraders voor coverbands voor feesttenten, dorpsfeesten, zomerfeesten of festivals! 

Boek onze coverbands en je hebt een band die qua stijl en repertoire perfect aansluit bij het thema van jouw evenement. Perfect voor het creëren van een unieke muzikale sfeer. Onze bands stralen veel plezier uit en genieten van interactie met het publiek. 

Laat onze coverbands aan het werk! Boek vandaag nog voor jouw feesttent en krijg het meest dynamische, opwindende coverbands die je kunt vinden. Je bereikt ons via mail: info@onlybands.nl of telefonisch via 085 023 1960

Coverband ALPHA - De Beste Coverbands | ONLY BANDS

Coverband ALPHA is dé nieuwe live sensatie van Nederland! Ze nemen de leiding over het podium, pakken ieder publiek compleet in en keren elke feesttent binnenstebuiten: vol zelfvertrouwen maakt ALPHA iedere show tot een groot succes! Ben jij klaar voor een show vol energie? 

Met meer dan 60 shows per jaar raast BTMS door de Nederlandse feesttenten en festivals! Bereid je voor op een avond vol muzikaal spektakel en dans op al je favoriete hits. Een  sensationele live show waarbij BTMS wordt ondersteund door special FX en een imposante ledwall.

Een band die de tent niet één, niet twee, maar drie keer volledig op zijn kop zet? De band die net zo goed de hele zaal stil weet te krijgen en het publiek bij het volgende nummer luidkeels laat meebrullen? Een band die na ieder optreden honderden nieuwe fans mag verwelkomen? JUIST! Je hebt ‘m gevonden: FANTIX – de gezelligste coverband van Nederland!

Coverband THE ROUSERS boeken bij ONLY BANDS

Let’s get ready to rumble! Gekleed als je favoriete American Football Team zetten The Rousers iedere feesttent in vuur en vlam. Compleet in Amerikaanse sferen brengen deze ‘Highschool Hunks’ een show die rechtstreeks uit de Superbowl finale lijkt te komen. Confetti om je oren, vlammen all over the place en een hurricane aan hits: het sterrenteam van The Rousers gaat elke avond opnieuw voor een touchdown! THE ROUSERS boeken? Een hele slimme tactiek!

When DJ Meets Live Music! Q5 New Style is een unieke coverband waar eigenlijk geen tweede van bestaat. Q5 combineert de beste eigenschappen van een band en een DJ. Creëert snelle mixes tussen verschillende muziekstijlen en brengt je van de ene in de andere verbazing. Q5 is soms rock, soms dance en alles daar tussenin. Kan entertainen als een band en beuken als een DJ, maar altijd op een eigen manier.

 

Coverband THE 2 MEN SHOW - De Beste Coverbands | ONLY BANDS

Top-entertainers Michael en Tom zijn al van jongs af aan fanatieke muzikanten en samen timmeren ze flink aan de weg als
The 2 Men Show. 

Ze spelen op gitaar, toetsen, drums en zingen beide bekende covers. Beide heren komen uit het live circuit van bekende coverbands en beschikken dus over een behoorlijke dosis ervaring! 

Whatsapp