Gegarandeerd de beste coverbands | Jouw expert in livemuziek voor tentfeesten, kermissen, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsevents en meer!

085 023 1960 | info@onlybands.nl

Op zoek naar een band voor een tentfeest? Ontdek wat ONLY BANDS te bieden heeft!

Op zoek naar een band voor een tentfeest? Ontdek wat ONLY BANDS te bieden heeft!

Op zoek naar een band voor een tentfeest? Ontdek wat ONLY BANDS te bieden heeft!

Op zoek naar een band voor een tentfeest? Ontdek wat ONLY BANDS te bieden heeft!

De beste coverbands voor een tentfeest of dorpsfeest

Op zoek naar een band voor een tentfeest? Ontdek wat ONLY BANDS te bieden heeft! Ben je op zoek naar een coverband voor een tentfeest of dorpsfeest? Zoek niet verder! Bij ONLY BANDS vind je de ideale bands die van jouw tentfeest of dorpsfeest een onvergetelijke ervaring maken. Maak kennis met onze topbands zoals BTMS (Black Tie Monkey Squad), ALPHA, en Q5 NEW STYLE – stuk voor stuk professionals die garant staan voor een fantastische avond.

Maak kennis met de beste coverbands

BTMS (Black Tie Monkey Squad)

BTMS telt al jaren als één van de meest geboekte coverbands voor tentfeesten en festivals. Waar veel bands beloven om feesttenten overhoop halen of zelfs af te breken, zorgt BTMS juist voor het familiegevoel met een flinke dosis positieve energie: WE ARE FAMILY! Zes muzikanten van wereldklasse, een high-energy show en de beste hits: BTMS is de perfecte coverband voor jouw tentfeest of dorpsfeest!

ALPHA

Ben jij klaar voor een show vol energie? Waar de zanger, zangeres en gitarist op het podium staan te vlammen en alle harten weten te veroveren? Tel daar een rete strakke drummer en toetsenist  bij op en je hebt de ultieme live sensatie! Met de heerlijkste hits en guilty pleasures van toen en nu in een spicy jasje gestoken is deze nieuwe feestband uitermate geschikt voor de vetste tentfeesten en festivals.

Q5 NEW STYLE

Q5 New Style is de ultieme combinatie van een dynamische live band versterkt door de beats van een DJ! Vijf getalenteerde entertainers nemen je mee in een unieke live dance experience vol show en interactie. Waar elke andere band stopt, gaat Q5 nog een stap verder. Want net als je denkt dat het hoogtepunt is bereikt, dan dendert Q5 er nog een keer extra overheen. Q5 verovert je en sleurt je mee in een totaalbeleving van muziek, video en fx. Probeer maar eens stil te staan als de rest helemaal uit z’n dak gaat! Deze show is geïnspireerd op grote internationale acts en brengt herkenbare hits in verrassend originele versies die iedereen moeiteloos meezingt. Wij zeggen alvast sorry, voor je kater en je schorre stem, terwijl jij je afvraagt hoe het zó ver heeft kunnen komen.

Waarom een coverband boeken voor een tentfeest?

Het inhuren van een coverband voor een tentfeest of dorpsfeest biedt vele voordelen:

Professioneel entertainment: Onze bands hebben ruime ervaring en weten hoe ze een feest moeten bouwen.
Divers repertoire: Van tijdloze hits tot de nieuwste nummers, onze bands spelen muziek die iedereen aanspreekt.
Interactieve performance: Onze coverbands betrekken het publiek bij hun optreden, waardoor er een levendige sfeer ontstaat.
Flexibiliteit: Of je nu een groot festival of een intiem dorpsfeest organiseert, onze bands passen zich aan jouw wensen aan.

Boek nu een coverband voor een tentfeest of dorpsfeest

Op zoek naar een band voor een tentfeest? Ontdek wat ONLY BANDS te bieden heeft! Ben je klaar om de beste coverbands van Nederland te boeken voor een tentfeest of dorpsfeest? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw tentfeest extra onvergetelijk kunnen maken. Onze bands zijn populair, dus wacht niet te lang om teleurstelling te voorkomen.

Contact ONLY BANDS

Voor meer informatie over het boeken van een coverband voor jouw evenement, neem contact met ons op via info@onlybands.nl of bel ons op 085 023 1960 Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jou te helpen bij het kiezen van de perfecte band voor jouw feest.

Op zoek naar een band voor jouw tentfeest?

Met topbands zoals BTMS, ALPHA en Q5 NEW STYLE wordt jouw tentfeest of dorpsfeest een avond vol fantastische muziek, energie en plezier. Wacht niet langer – boek vandaag nog en geef jouw publiek de beste coverbands van Nederland!

Whatsapp