Gegarandeerd de beste coverbands | Jouw expert in livemuziek voor tentfeesten, kermissen, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsevents en meer!

085 023 1960 | info@onlybands.nl

Nog meer BTMS in 2024!

Nog meer BTMS in 2024!

Nog meer BTMS in 2024!

Al jaren raast de sensationele coverband BTMS met veel succes door de Nederlandse feesttenten en festivals! Bereid je voor op een avond vol muzikaal spektakel en dans op al je favoriete hits van toen en nu. Van Dance tot Disco, van Ronnie Flex tot Robbie Williams en van Bieber tot Bon Jovi. Een smeltkroes van verschillende muziekstijlen, verwerkt in een sensationele live show. Daarbij wordt BTMS ondersteund door special FX en een imposante ledwall. Combineer dit met de muzikale hoogstandjes en aanstekelijke energie van zes ras entertainers en je hebt het ultieme feestrecept om jouw publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. De BTMS-members brengt de energie van Amerikaanse halftime shows naar jouw feesttent of bedrijfsfeest met een show die uniek mag worden genoemd. Meer informatie over deze waanzinnige band? Bekijk hun pagina op de ONLY BANDS website.

BTMS breidt uit met extra zanger

BTMS breidt uit met extra zanger en bestaat nu uit zes fantastische muzikanten. De al mega populaire coverband brengt voor 2024 nog meer sensatie en bandleden de feesttenten in. Waar het front met Rudy Fricke en Femke Bleeker al jaren bekend staan als ongekend sterke zanger en zangeres van de band, nemen ze dit jaar de nieuwste aanwinst Glenn Haanskorf mee op de buhne. Dat betekent dat de band vanaf nu bestaat uit twee zangers en een top zangeres. Daarmee wordt BTMS extra uniek als Premium Coverband.

Standaard special effects in de BTMS show

Waar andere bands special FX aanbieden in een meerprijs, neemt BTMS deze vanaf nu standaard mee naar haar shows. Naast de mega ledwall met unieke visuals, biedt de band nu ook rookeffecten en sparkulars (fonteinen, bestaande uit koudvuur) tijdens hun optredens. Het totaalplaatje van uitgebreid ledscherm aangevuld met de special FX is de perfecte aanvulling op de reeds uitgebreide show.

Coverband BTMS boeken?

Om deze sensationele coverband te boeken raden we je aan niet te lang te wachten. De agenda voor 2024 stroomt alweer lekker vol en we mogen de laatste weken alweer heel wat opties en boekingen bijschrijven. Voor boekingen van BTMS mail je ons via info@onlybands.nl of bel je naar ons kantoor op 085 023 1960, Zie ook onze contactpagina voor meer informatie. Wist je dat deze Premium Coverband ook te boeken is bij vrijwel alle gerenommeerde artiestenbureaus en boekingskantoren? Het boeken maken we daarmee zou eenvoudig mogelijk voor je!

Whatsapp