Gegarandeerd de beste coverbands | Jouw expert in livemuziek voor tentfeesten, kermissen, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsevents en meer!

085 023 1960 | info@onlybands.nl

Nieuwe promo video voor FANTIX

Nieuwe promo video voor FANTIX

Nieuwe promo video voor FANTIX

Na lang wachten is er eindelijk die nieuwe promo video voor FANTIX. De gezelligste coverband van Nederland heeft geprobeerd om de kijker mee te nemen naar de leukste momenten uit hun energieke optredens. En met succes! Na een prachtig 2022, waarbij de agenda met ruim 50 optredens door heel Nederland behoorlijk vol stond, kan de band alweer uitkijken naar weer een volle zomer. Afgelopen jaar kreeg FANTIX er weer heel wat vrienden bij, waardoor ze dit jaar in meerdere feesttenten terug zijn gevraagd. Als coverband is dat nog altijd je beste reclame. Wil jij ook een onvergetelijke FANTIX-avond? Neem dan snel contact op voor de beschikbare data voor de zomer van 2023!

FANTIX promo video 2023

We kunnen het er natuurlijk lang over hebben, maar het liefst wil je nu direct de FANTIX promo video 2023 zelf bekijken. Dat snappen we, dus houden we je niet langer in spanning:

Coverband FANTIX boeken?

Je vindt de beste coverbands bij Milestone Management. Laat het ons gerust weten wanneer je meer informatie wenst te ontvangen over FANTIX. Wil je weten of FANTIX nog beschikbaar is voor jouw feesttent? Bel of mail om direct de beschikbaarheid op te vragen. Meer informatie over FANTIX vind je op de pagina, verder op deze website. FANTIX boeken doe je ook via de grotere boekingskantoren en artiestenbureaus. Helemaal perfect, voor wanneer je ook een bekende artiest wil boeken om jouw tentfeest compleet te maken!

Whatsapp