Gegarandeerd de beste coverbands | Jouw expert in livemuziek voor tentfeesten, kermissen, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsevents en meer!

085 023 1960 | info@onlybands.nl

Coverband FANTIX Boeken: De gezelligste coverband van Nederland

Coverband FANTIX Boeken: De gezelligste coverband van Nederland

Coverband FANTIX Boeken: De gezelligste coverband van Nederland

Coverband FANTIX Boeken: De gezelligste coverband van Nederland

Zoek je een energieke en gezellige coverband voor je evenement? FANTIX is de perfecte keuze! Met hun dynamische optredens en een breed repertoire zorgen ze voor een onvergetelijke avond. Of je nu een dorpsfeest, feesttent, bedrijfsfeest of kermis organiseert, FANTIX maakt van elk feest een knalfeest.

Waarom coverband FANTIX boeken?

Energieke en interactieve coverband

FANTIX staat bekend om hun energieke shows en betrokkenheid met het publiek. Ze spelen niet alleen nummers, maar maken er een spectaculaire show van.

Dynamisch Duo

Met zowel een zanger als zangeres bieden ze een veelzijdig en gevarieerd optreden. Mitch en Veerle zijn ervaren entertainers en weten als geen ander hoe ze het publiek kunnen betoveren.

Breed Repertoire

Van meezingers tot dansnummers, FANTIX speelt alles. Hun unieke medleys zorgen ervoor dat iedereen de dansvloer opgaat. Door in te spelen op hun publiek, past FANTIX tijdens het optreden zonder moeite hun setlist aan. Daarmee is succes altijd gegarandeerd!

Coverband FANTIX is perfect voor elk evenement

FANTIX boeken op je dorpsfeest

Wil je FANTIX boeken voor een dorpsfeest? Ze krijgen de hele gemeenschap aan het dansen met hun aanstekelijke muziek.

FANTIX boeken voor je feesttent

FANTIX boeken voor een feesttent garandeert een geweldige sfeer. Hun ervaring met grote evenementen zorgt voor een onvergetelijke show.

FANTIX boeken voor je bedrijfsfeest

Organiseer je een bedrijfsfeest? FANTIX zorgt voor een professionele en leuke ervaring voor al je collega’s en medewerkers. Met een ruime ervaring in bedrijfsfeesten, weet FANTIX altijd de juiste snaar te raken! Extra interessant: de presentatie kan verzorgd worden in het Nederlands, maar ook in het Duits of Engels.

FANTIX op je kermis feest

Zoek je entertainment voor de kermis? FANTIX brengt feest en energie met hun opzwepende optredens en meezingers. Ze maken hun bijnaam als de gezelligste coverband van Nederland graag waar tijdens jouw kermisfeest!

Boek FANTIX vandaag nog!

Wil je FANTIX boeken voor jouw evenement? Neem contact op met ONLY BANDS door te bellen naar kantoor op 085 023 1960 of mailen naar info@onlybands.nl en verzeker jezelf van een avond vol muziek en plezier. Of het nu gaat om een dorpsfeest, feesttent, bedrijfsfeest of kermis, FANTIX zorgt voor een knalfeest! ONLY BANDS verzorgt exclusief de boekingen en het management voor FANTIX.

Whatsapp