Gegarandeerd de beste coverbands | Jouw expert in livemuziek voor tentfeesten, kermissen, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsevents en meer!

085 023 1960 | info@onlybands.nl

Q5 brengt sensationele nieuwe show

Q5 brengt sensationele nieuwe show

Coverband Q5 brengt sensationele nieuwe show met nóg meer ledwalls dan voorheen! Waar deze topband altijd al bekend stond om haar unieke uitstraling mag het nieuwe showdesign gerust de overtreffende trap worden genoemd. Maar liefst zes (6!) ledschermen vormen de basis van de nieuwe Q5 show, die nog steeds een combinatie is van live band en DJ. De afgelopen maanden is er hard gewerkt om deze nieuwe live sensatie op maat te bouwen voor de band, waarbij Q5 nauw samenwerkte met hun partner op gebied van licht en geluid: Exkit. Het resultaat is werkelijk uniek onder de coverbands. De zes ledschermen vormen een geheel waardoor het podium opeens veel meer diepte krijgt. Voeg daarbij nog eens de heerlijke dance medleys van Q5 en je bent verzekerd van een topband voor in jouw feesttent.

Coverband Q5

Coverband Q5 – Unieke show

Q5 New Style is de ultieme combinatie van een dynamische live band versterkt door de beats van een DJ! Vijf getalenteerde entertainers nemen je mee in een unieke live dance experience vol show en interactie. Waar elke andere band stopt, gaat Q5 nog een stap verder. Want net als je denkt dat het hoogtepunt is bereikt, dendert Q5 er nog een keer extra overheen. Q5 verovert je en sleurt je mee in een totaalbeleving van muziek, video en special FX. Probeer maar eens stil te staan als de rest helemaal uit z’n dak gaat! Deze show is geïnspireerd op grote internationale acts en brengt herkenbare hits in verrassend originele versies die iedereen moeiteloos meezingt.

 

 

 Q5 boeken

Wij kunnen ons maar al te goed voorstellen dat je nieuwsgierig bent geworden naar een optreden van Q5 op jouw evenement. Neem gerust contact op voor de beschikbare data. De agenda van Q5 loopt namelijk behoorlijk vol. Bekijk ook de website van Q5 om een indruk te krijgen van de band. Op 19 mei wordt de nieuwe promo video opgenomen tijdens de Nacht van Nijverdal.

Whatsapp