Gegarandeerd de beste coverbands | Jouw expert in livemuziek voor tentfeesten, kermissen, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsevents en meer!

085 023 1960 | info@onlybands.nl

De beste band boeken voor feesttenten

De beste band boeken voor feesttenten

De beste band boeken voor feesttenten

De beste band boeken voor feesttenten

Maak van je feesttent een succesvol evenement

De beste band boeken voor feesttenten. Zoek je de beste bands voor je feesttent? Bij ONLY BANDS ben je aan het juiste adres! Met top coverbands zoals BTMS (Black Tie Monkey Squad), FANTIX of THE ROUSERS, verzeker je jezelf van een avond vol muzikaal spektakel en onvergetelijke momenten.

Waarom kiezen voor onze coverbands?

BTMS (Black Tie Monkey Squad)

Next level entertainment met 6 waanzinnig goed muzikanten, mega led wall en special FX. BTMS geldt al jaren als één van de beste coverbands van Nederland. Van mega festivals tot de grotere feesttenten en (internationale) bedrijfsfeesten: BTMS is de perfecte band voor jouw evenement! De combinatie van muzikale hoogstandjes, special FX en visuals, maken BTMS het ultieme feestconcept voor een onvergetelijke live ervaring. De zes members van BTMS kunnen inmiddels bestempeld worden als echte entertainment machines die niets anders dan succesvolle projecten achter hun naam hebben staan. Deze muzikanten draaien al jaren mee in de absolute top van de coverbands in Nederland.

FANTIX

Een band die de tent niet één, niet twee, maar drie keer volledig op zijn kop zet? De band die net zo goed de hele zaal stil weet te krijgen en het publiek bij het volgende nummer luidkeels laat meebrullen? Een band die na ieder optreden honderden nieuwe fans mag verwelkomen? JUIST! Je hebt ‘m gevonden: FANTIX! Niet voor niets wordt FANTIX ook de gezelligste coverband van Nederland genoemd!

THE ROUSERS

Gekleed als je favoriete American Football Team zetten The Rousers iedere feesttent in vuur en vlam. Compleet in Amerikaanse sferen brengen deze ‘Highschool Hunks’ een show die rechtstreeks uit de Superbowl finale lijkt te komen. Confetti om je oren, vlammen all over the place en een hurricane aan hits: het sterrenteam van The Rousers gaat elke avond opnieuw voor een touchdown. Let’s get ready to rumble met The Rousers!

Waarom een coverband boeken voor feesttenten?

Een coverband boeken voor je feesttent biedt talloze voordelen. Hier zijn enkele redenen waarom onze coverbands de beste keuze zijn voor jouw feesttent:

Breed Repertoire: Van de bekende klassiekers tot moderne hits, de coverbands onder management van ONLY BANDS weten precies wat jouw publiek wil horen.
Professionele Uitstraling: Onze bands hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze een hoogwaardige show moeten neerzetten. Jaarlijks spelen onze coverbands elk gemiddeld 50 tot 60 shows in zowel binnen- als buitenland.
Publieksinteractie: Onze coverbands bestaan uit professionals en betrekken het publiek actief bij hun optreden. Daarmee zorgen ze voor een levendige en interactieve sfeer. We breken geen tenten af, zoals sommige bands beweren, maar bouwen juist aan een fantastische beleving.
Flexibiliteit: Of je nu een groot of klein feest organiseert, onze bands passen zich aan jouw wensen en de omvang van je evenement aan. Van bedrijfsfeest tot mega festival; wij kunnen alles voor jou faciliteren op gebied van techniek, programmering of logistiek.

De beste band boeken voor feesttenten

Wil jij top coverbands zoals BTMS, FANTIX of THE ROUSERS boeken voor je feesttent? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw feest tot een groot succes kunnen maken. De beste band boeken voor feesttenten doe je bij ONLY BANDS. Onze bands zijn populair, dus wees er snel bij om teleurstelling te voorkomen.

Contact ONLY BANDS

Voor meer informatie over het boeken van een coverband voor jouw feesttent, neem contact met ons op via info@onlybands.nl of bel ons op 085 023 1960. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de perfecte band voor jouw evenement.

Laat ons jouw feesttent onvergetelijk maken

Met een coverband van ONLY BANDS wordt jouw feesttent een avond om nooit te vergeten.
Boek vandaag nog en geniet van een feest vol geweldige muziek, energie en plezier!

 

Whatsapp