Gegarandeerd de beste coverbands | Jouw expert in livemuziek voor tentfeesten, kermissen, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsevents en meer!

085 023 1960 | info@onlybands.nl

Attractiepark Slagharen vierde 60 jarig jubileum met muziekfestival

Attractiepark Slagharen vierde 60 jarig jubileum met muziekfestival

Attractiepark Slagharen vierde 60 jarig jubileum met muziekfestival, parades, optredens en vuurwerkspektakel. Tijdens het Slagharen Festival, dat op zaterdag 27 mei werd gehouden, werd gevierd dat het Overijsselse pretparkresort precies zestig jaar bestaat. Voor wie het evenement gemist heeft of de festiviteiten nog eens wil terugkijken, is er een uitgebreide videoreportage.

BTMS coverband

Voor het 60-jarig jubileum werd flink uitgepakt met extra parades en een groot buitenpodium met diverse optredens. BTMS was door het park uitgekozen om het avondfeest voor hun rekening te nemen en dat deden ze vol enthousiasme! In een relaxte festivalsfeer speelde BTMS voor duizenden parkbezoekers terwijl de zon onderging. Voor BTMS niet de eerste keer dat men voor een internationaal (de gasten kwam naast Nederland ook o.a. uit Duitsland en België) speelde. Een week later trad de band op tijdens een bedrijfsfeest in Praag.

DIEDE in Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen vierde 60 jarig jubileum met muziekfestivalTijdens de vernieuwde middagparade stond opeens DIEDE op de praalwagen, naast park mascottes Randy & Rosie. Door Mainstreet kwamen zij aanrijden, waarna DIEDE samen met haar twee danseressen een optreden verzorgde op het podium. Dat DIEDE nog altijd mega populair is bleek wel uit de grote groep vaste fans die naar Slagharen was afgereisd en ook uit de vele foto’s die na het optreden werden gemaakt.

 

 

 

 

Productie door Milestone Management

Enkele weken voorafgaand aan het jubileum kregen wij de vraag om deze dag compleet te verzorgen. Met lokale partijen werd vervolgens het grootste mobiele podium geplaatst dat na aankomst op locatie binnen een uur volledig opgebouwd kon staan op het attractiepark. Verder werd het podium voorzien van licht, ledwall en een geluidset (line-array), geschikt tot 6.000 bezoekers. Al met al een geslaagd evenement waarover nog lang wordt nagepraat door Slagharen fans!

(video met dank aan Looopings.nl)

Whatsapp