Gegarandeerd de beste coverbands | Jouw expert in livemuziek voor tentfeesten, kermissen, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsevents en meer!

085 023 1960 | info@onlybands.nl

Q5 NEW STYLE boeken: Maximize Your Party!

Q5 NEW STYLE boeken: Maximize Your Party!

Q5 NEW STYLE boeken: Maximize Your Party!

Q5 NEW STYLE boeken: Maximize Your Party!

Er zijn coverbands, sensationele coverbands én er is Q5: de unieke combinatie van DJ en Live Band. Nergens anders vind je een coverband waarin de beats van een DJ samensmelten met live muzikanten. Al jaren behoort Q5 NEW STYLE tot de absolute top van de Nederlandse coverbands en menig keer was de band trendsetter op het gebied van podium uitstraling. Ook voor de nieuwe show heeft Q5 flink uitgepakt met maar liefst zes mega led schermen die de vetste visuals vertonen.

Q5 NEW STYLE, More Than a Coverband

You want more? You get more! De 5 ervaren performers van Q5 zijn experts op het gebied van dampende feesttenten en bruisende bedrijfsfeesten. Met hun unieke combi van DJ en live band weten ze de meest verrassende (dance) medleys los te laten op het publiek. Probeer maar eens stil te blijven staan wanneer iedereen volledig uit zijn dak gaat! Q5 weet je te verbazen, veroveren en sleurt je mee in een totaalbeleving aan muziek, licht en visuals. Waar elke andere band stopt, maakt Q5 net even de overtreffende trap. Naast de imposante lichtshow en ledwalls biedt Q5 extra special FX in de vorm van sparkulars, CO2 en streamers.

Q5 NEW STYLE: Internationale Show

Deze nieuwe Q5 show is geïnspireerd op grote internationale acts en brengt herkenbare hits in verrassend originele versies die iedereen moeiteloos meezingt. Het is dan ook niet vreemd dat Q5 door de jaren heen een internationale reputatie heeft opgebouwd in binnen- en buitenland met shows op o.a. de Vierdaagsefeesten Nijmegen, Dutchweek Gerlos en Gstaad, Zwitersland en Mallorca Soccer Party. Verder speelde Q5 voor bedrijven als SAMSUNG, IKEA en BMW.  Kortom; Q5 – een band met succesgarantie!

Q5 NEW STYLE boeken

Maximize your party, door vandaag nog contact op te nemen voor beschikbare data. Q5 is de perfecte coverband voor de grotere feesttenten, festivals en bedrijfsfeesten. We verzorgen graag een complete productie op maat, aangevuld met special FX, extra licht of geluid. Laat jouw evenement schitteren met een optreden van Q5 NEW STYLE. Wil jij een coverband boeken die zorgt voor een feest om nooit te vergeten? Neem dan vandaag nog contact met ons op en verzeker uzelf van een topavond.

Contactinformatie

Whatsapp