Gegarandeerd de beste coverbands | Jouw expert in livemuziek voor tentfeesten, kermissen, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsevents en meer!

085 023 1960 | info@onlybands.nl

Coverband The Tour

Coverband THE TOUR boeken

Sinds het ontstaan van de band in 2004 heeft allround coverband ‘The Tour’ een ongeëvenaarde live reputatie opgebouwd. Met meer dan 1500 optredens in binnen- en buitenland is ‘The Tour’ één van de meest succesvolle bands van Nederland! Van bedrijfsevenementen tot dorpsfeesten en van studentenfeesten tot bruiloften, de band maakt overal een groot en onvergetelijk feest van.

De band, bestaande uit zes zeer professionele muzikanten, staat bekend om zijn ongekend strakke en energieke optredens met veel interactie, meezingers en dansvloer vullende hits. Alleen de grootste hits uit de jaren ‘90 t/m de beste hits van nu volgen elkaar in rap tempo op en zorgen voor een feest der herkenning! Met bijna 200 hits in het repertoire is The Tour een echte allround Hitmachine! Waar de coverband ook speelt, het dak gaat er gegarandeerd af!

★★★★★
★★★★★
11 beoordelingen

Coverband THE TOUR mag meer dan 1.500 optredens in binnen- en buitenland op haar naam schrijven. Het kan niet anders dan dat je te maken met hebt met een coverband van topkwaliteit!

– THE TOUR
Aanvraag indienen
 • Meer dan 1.500 optredens in binnen- en buitenland
 • Zes professionele muzikanten
 • Coverband met zanger en zangeres
 • DJ, blazerssectie en SFX extra bij te boeken
Coverband THE TOUR boeken bij ONLY BANDS - Premium Coverbands

Beschikbaarheid Coverband The Tour opvragen

  Speelde o.a. voor

  Coverband The Tour boeken? Sinds de oprichting van de band in 2004 heeft de allround coverband THE TOUR een indrukwekkende live reputatie opgebouwd. Met meer dan 1.500 optredens zowel nationaal als internationaal, behoort ‘The Tour’ tot de meest succesvolle bands van Nederland! Deze zeskoppige sensatie, bestaande uit zeer ervaren muzikanten, staat bekend om hun energieke performances, interactie met het publiek en een repertoire dat de dansvloer vult. Van de grootste hits uit de jaren ’90 tot aan het heden, THE TOUR zorgt voor een feest van herkenning! Met een repertoire van meer dan 200 nummers per avond is deze coverband een ware hitmachine!

  Dankzij de samenwerking met een vaste professionele techniekpartner, die voldoet aan alle wensen, kunnen evenementen variërend van 90 tot 500 personen moeiteloos worden gefaciliteerd. Waar ‘The Tour’ ook speelt, gegarandeerd gaat het dak eraf!

  Coverband THE TOUR met extra’s

  Naast hun eigen set werkt ‘The Tour’ ook samen met fantastische DJ’s, zoals DJ Ray Bloomberg, voor een onvergetelijke avond. Wil je meer? Een indrukwekkende blazerssectie met een saxofonist en trompettist voegt extra latin vibes toe. Voor een nog spectaculairdere ervaring kunnen special effects zoals confetti, fury-jetts en sparkles worden toegevoegd.

  Coverband The Tour boeken

  Wil je coverband THE TOUR boeken voor jouw evenement? Neem contact op voor informatie en boekingsmogelijkheden. Voor meer video’s en nieuws over de band, bekijk hun officiële website. Laat ‘The Tour’ je evenement naar nieuwe hoogtes tillen met hun ongeëvenaarde energie en muzikaliteit!

  Whatsapp