Gegarandeerd de beste coverbands | Jouw expert in livemuziek voor tentfeesten, kermissen, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsevents en meer!

085 023 1960 | info@onlybands.nl

Diensten

Diensten

Binnen ONLY BANDS houden we ons bezig met de boekingsagenda en management van onze Premium Coverbands. Dat kan uiteenlopen van administratieve taken tot het samenstellen van een nieuw repertoire of het creëren van een nieuwe live show vol technische highlights. 

Buiten het management om biedt ONLY BANDS ook losstaande diensten aan coverbands voor de korte termijn. Een aantal mogelijkheden op een rij gezet:

Adviesgesprek

Niet helemaal zeker welke kant je als coverband op wilt? Of vragen die te maken hebben met optredens, management of repertoire keuze? Voor alle voorkomende vraagstukken staan we graag voor je klaar met antwoorden met als doel jou in de goede richting verder te helpen.

(Band) Coaching

Toewerken naar een spetterend live optreden als coverband, maar graag een extra paar ogen die jouw show nauwkeurig voorziet van feedback?
In een vooraf besproken looptijd werken we intensief aan het verbeteren van aspecten als podiumperformance, samenspel of uitstraling.

Repertoire keuze

Volledige nummers spelen of toch medleys? En welke hits moeten tijdens de show voorbij komen? Hoe bouw je een goede volgorde op qua repertoire? We voorzien je graag van advies en denken mee in arrangementen, overgangen of repertoire keuze.

Boekingen & agendabeheer

Je hebt jouw band al behoorlijk op de rit en de agenda begint al lekker vol te lopen met optredens, maar geen tijd (of zin…) aan alle administratieve taken rondom boekingen en contracten? Wij kunnen jouw boekingscontracten en agendabeheer verzorgen.

ONLY BANDS is geen regulier boekingskantoor. We werken alleen met Premium Coverbands die al een goede live reputatie hebben opgebouwd in vele feesttenten en grotere evenementen. 

Ik zoek een management

Je doet al enkele jaren alles in eigen beheer, maar merkt dat het teveel ten koste gaat van wat je het liefst doet? Of op zoek naar een externe partij die kritisch kan kijken naar jouw product en jou kan voorzien van waardevolle feedback?  

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. We bekijken samen of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Misschien wel toe aan ondersteuning, maar niet bij ons? In die gevallen proberen we jou zo goed mogelijk door te verwijzen naar een van onze collega’s.

Whatsapp