Gegarandeerd de beste coverbands | Jouw expert in livemuziek voor tentfeesten, kermissen, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsevents en meer!

085 023 1960 | info@onlybands.nl

THE RECIPE

Coverband THE RECIPE boeken

Op zoek naar de ultieme liveband voor je huwelijksfeest, event of festival? Zoek niet verder dan The Recipe Band! Met hun unieke mix van de vetste hits, een flinke dosis entertainment en showmanship, zorgen ze voor een onvergetelijke ervaring.

Liveband van de Bovenste Plank

The Recipe Band biedt het beste van twee werelden: de energie van een live coverband gecombineerd met de naadloze mix van een DJ. Met een zanger en twee zangeressen ondersteund door vier professionele topmuzikanten, leveren ze non-stop shows vol pop, dance, rock en meer. Of het nu op een bruiloft, festival of bedrijfsevenement is, The Recipe Band weet hoe ze het publiek moeten betrekken en een feestelijke sfeer moeten creëren. Hun optredens zijn altijd fris en vol energie, met interactie en enthousiasme als handelsmerk.

★★★★★
★★★★★
23 beoordelingen

“één van de 3 beste coverbands van Nederland”

– 3FM DJ Wijnand Speelman
Aanvraag indienen
 • Coverband met zanger en twee zangeressen
 • Perfecte band voor high-end bedrijfsfeesten
 • Uit te breiden met led schermen
 • The Recipe XXL – met uitgebreide special FX
Coverband THE RECIPE boeken bij ONLY BANDS

Beschikbaarheid THE RECIPE opvragen

  Speelde o.a. voor

  Op zoek naar de ultieme liveband voor je huwelijksfeest, event of festival? Zoek niet verder dan The Recipe! Met hun unieke mix van de vetste hits, een flinke dosis entertainment en showmanship, zorgen ze voor een onvergetelijke ervaring. Coverband The Recipe boeken, betekent livemuziek van ongekend niveau! Het recept is uniek: de vetste hits in hoog tempo achter elkaar zoals een DJ draait, met een enorme dosis entertainment. In Nederland en daarbuiten speelt de band zowel festivals als corporate events plat met de hits van nu en classics uit de 90’s en 00’s. Altijd de beste set voor elk soort event, dat maakt The Recipe dé succesvolle live band van nu.

  Liveband van de Bovenste Plank

  The Recipe biedt het beste van twee werelden: de energie van een live coverband gecombineerd met de naadloze mix van een DJ. Met een zanger en twee zangeressen ondersteund door vier professionele topmuzikanten, leveren ze non-stop shows vol pop, dance, rock en meer. Of het nu op een bruiloft, festival of bedrijfsevenement is, The Recipe Band weet hoe ze het publiek moeten betrekken en een feestelijke sfeer moeten creëren. Hun optredens zijn altijd fris en vol energie, met interactie en enthousiasme als handelsmerk.

  Repertoire The Recipe

  Wat kun je verwachten van het repertoire van The Recipe? Een mix van de nieuwste hits en tijdloze klassiekers uit de jaren 90 en 2000, zorgvuldig samengesteld voor elk type evenement. Of je nu houdt van dance, pop, rock of iets daar tussenin, coverband The Recipe heeft het allemaal.

  The Recipe XXL-Show voor een Extra Dimensie

  Wil je het feest naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor de XXL-show van The Recipe. Met zes LED-schermen, op maat gemaakte visuals, een spectaculaire lichtshow, lasers, CO2-kanonnen en confetti-streamers, zorgen ze voor een overweldigende totaalervaring die je gasten niet snel zullen vergeten.

  Coverband The Recipe boeken? 

  Wil je coverband The Recipe boeken voor jouw evenement? Neem dan contact op voor meer informatie en boekingsmogelijkheden. Laat je evenement schitteren met de onmiskenbare energie en muzikaliteit van The Recipe Band!

  Whatsapp