Gegarandeerd de beste coverbands | Jouw expert in livemuziek voor tentfeesten, kermissen, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsevents en meer!

085 023 1960 | info@onlybands.nl

STRAATWAARDE

Coverband STRAATWAARDE boeken

Ben je op zoek naar een onvergetelijke avond vol muzikale sensatie en spektakel? Het boeken van STRAATWAARDE is dé manier om jouw tentfeest naar een hoger niveau te tillen. Deze sensationele coverband staat garant voor een knallende avond!  Zes meedogenloze podiumbeesten breken vol enthousiasme de tent af met hun genadeloze show. Vijf energieke vocalisten nemen je mee op een reis vol herkenbare medleys en supersonische special effects. Lees verder om alles te ontdekken over STRAATWAARDE en hoe je ze kunt boeken voor jouw evenement.

★★★★★
★★★★★
9 beoordelingen

STRAATWAARDE wist het feest met hun uitgebreide en energieke setlist vanaf het begin op zijn kop te zetten. Ze hebben alles gegeven op het podium en hebben de energie dubbel teruggekregen van het publiek!

– HAJRAA Festival
Aanvraag indienen
 • Jonge, energieke band met 5 vocalisten
 • Herkenbare medleys
 • Mega veel special FX
 • Populaire en opkomende coverband
Coverband STRAATWAARDE boeken bij ONLY BANDS

Beschikbaarheid STRAATWAARDE opvragen

  Speelde o.a. voor

  Coverband Straatwaarde boeken? Dan ben je verzekerd van een onvergetelijke avond vol muzikale sensatie en spektakel! Het boeken van STRAATWAARDE is dé manier om jouw tentfeest naar een hoger niveau te tillen. Deze sensationele coverband staat garant voor een knallende avond!  Zes meedogenloze podiumbeesten breken vol enthousiasme de tent af met hun genadeloze show. Vijf energieke vocalisten nemen je mee op een reis vol herkenbare medleys en supersonische special effects. Lees verder om alles te ontdekken over STRAATWAARDE en hoe je ze kunt boeken voor jouw evenement.

  Wat maakt STRAATWAARDE uniek?

  STRAATWAARDE is niet zomaar een coverband; het zijn ware podiumbeesten die geen genade tonen als het op entertainment aankomt. De groep bestaat uit zes meedogenloze artiesten die jouw evenement doen ontploffen met een spectaculaire show. Deze ‘squad’ bestaat uit vijf uiterst getalenteerde vocalisten die je meenemen op hun ‘highway to hell.’ Met hun energieke optredens en ongeëvenaarde passie voor muziek zorgen ze voor een avond die je niet snel zult vergeten.

  STRAATWAARDE: een avond vol herkenbare medleys

  Een van de hoogtepunten van een STRAATWAARDE-optreden zijn de herkenbare medleys die ze ten gehore brengen. Met hun ongelofelijke muzikaliteit brengen ze een eerbetoon aan de grootste hits en artiesten van alle tijden. Je zult moeiteloos meezingen en dansen op nummers die je dierbaar zijn, terwijl STRAATWAARDE ze op geheel eigen wijze vertolkt.

  Supersonische Special Effects

  De optredens van STRAATWAARDE zijn meer dan alleen muziek. Ze brengen een visueel spektakel met zich mee dankzij hun indrukwekkende special effects. Lichtshows, vuurwerk, rookeffecten en andere verrassingen maken de avond compleet. Coverband STRAATWAARDE zorgt ervoor dat je zintuigen volledig worden geprikkeld en je je in een andere wereld waant.

  STRAATWAARDE boeken?

  STRAATWAARDE belooft niet alleen een geweldige avond, maar ze werken je ook muzikaal af tot een absoluut hoogtepunt. De passie en toewijding waarmee ze hun muziek brengen, maken van elk optreden een unieke ervaring. Je zult worden meegesleept door de energie en enthousiasme van de band, en je gasten zullen nog lang napraten over deze bijzondere avond.

  Wil je STRAATWAARDE boeken voor jouw evenement? Neem dan snel contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken. Samen met STRAATWAARDE zul je een avond beleven die al je verwachtingen overtreft. Aarzel niet en laat je verrassen door de magie van deze sensationele coverband. Neem intussen alvast een kijkje op hun officiële website!

  Whatsapp