Gegarandeerd de beste coverbands | Jouw expert in livemuziek voor tentfeesten, kermissen, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsevents en meer!

085 023 1960 | info@onlybands.nl

SESSION

Coverband SESSION boeken

SESSION is een van de meest gevraagde en professionele allround feest- en coverbands van dit moment. Met enthousiaste en ervaren muzikanten die keer op keer een onvergetelijke show neerzetten, is SESSION de perfecte keuze voor jouw evenement. Waarom kiezen mensen voor deze band? SESSION biedt de ultieme entertainment-ervaring in ‘Coverland’!

★★★★★
★★★★★
14 beoordelingen

SESSION zette van begint tot eind het feest op z’n kop. Van Nederlandstalig tot oude klassierkers, ze konden het allemaal! Alle gasten hebben er verschrikkelijk van genoten! De samenwerking om het hele evenement heen was ook erg prettig.

Aanvraag indienen
 • Band met 2 zangeressen en zanger
 • Mega ledwall met video content
 • Special FX eenvoudig bij te boeken
 • Ook inzetbaar als begeleidingsband!
Coverband SESSION boeken bij ONLY BANDS

Beschikbaarheid SESSION opvragen

  Speelde o.a. voor

  Coverband SESSION: Boekingen voor een onvergetelijk feest

  Coverband SESSION boeken voor jouw feesttent? SESSION is een van de meest gevraagde en professionele allround feest- en coverbands van dit moment. Met enthousiaste en ervaren muzikanten die keer op keer een onvergetelijke show neerzetten, is SESSION de perfecte keuze voor jouw evenement. Waarom kiezen mensen voor deze band? SESSION biedt de ultieme entertainment-ervaring in ‘Coverland’!

  Allereerst is er de energieke show, fantastische band en het verlichte decor, die samen één geheel vormen. Standaard is de LED-wall van 6 x 2 meter inbegrepen, waarop tijdens de hele show video’s, visuals, teksten en clips worden vertoond die synchroon lopen met de muziek. Ten tweede bestaat het repertoire uit een mix van hits van nu, classics, Nederlandstalige nummers, rock en dance – alles om van jouw evenement een echt feest te maken.

  SESSION brengt de grootste hits…

  SESSION speelt de grootste hits, met nadruk op de jaren ’00 tot nu. Ook de beste dance-classics, 90’s hits en evergreens ontbreken niet. Tijdens een optreden komen bijna 100 nummers voorbij, vaak in mashups en kortere fragmenten. De show gaat in hoog tempo door!

  Interactief feest met SESSION

  De show van coverband SESSION zit boordevol interactie, waarbij het publiek een integraal onderdeel wordt van het optreden. We nodigen je uit om mee te zingen, te feesten en te dansen op elk evenement. De show van SESSION blijkt altijd een succes, keer op keer. SESSION treedt op bij diverse gelegenheden, waaronder festivals, bedrijfsevenementen, huwelijksfeesten en gala’s. Daarnaast begeleidt de band regelmatig bekende Nederlandse artiesten. Kortom, een optreden van SESSION is energiek, meeslepend, interactief, dansbaar, verleidelijk en trendy, maar bovenal: een feest!

  Een optreden van SESSION bijwonen?

  Wil je een optreden van SESSION bijwonen? Bekijk dan de actuele tourdata op de website van SESSION.

  Coverband SESSION boeken

  Wil je SESSION boeken voor jouw feesttent of bedrijfsevenement? Vraag dan vandaag nog meer informatie aan door contact op te nemen met ons. We helpen je graag bij een boeking van coverband SESSION.

  SESSION met Emma Heesters

  SESSION met Jeroen van der Boom

  Whatsapp