Gegarandeerd de beste coverbands | Jouw expert in livemuziek voor tentfeesten, kermissen, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsevents en meer!

085 023 1960 | info@onlybands.nl

JACKFIRE

Jackfire boeken

Jackfire bestaat uit vier ervaren en talentvolle muzikanten die bekend staan om hun unieke live show. In hoog tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod, allemaal uitgevoerd in de energieke en verpletterende stijl van Jackfire. Verwacht een spectaculaire show met stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads. Het publiek zal een “moment of fame” ervaren met meezingknallers en guilty pleasures. Voeg hier de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en je beleeft een onvergetelijke live show.

Echt een top band!! Ze weten meteen de sfeer er goed in te zetten en de hele avond dat vast te houden! Drie keer beleefd nabij de 4 daagse. De beste live band voor elk feestje. Geweldig…maken van een Andre Hazes Nr nog een mooi rock nr

– Marc
Gisteren van deze band mogen genieten op een bruiloft. Ik was erg onder de indruk hoe zij verschillende nummers in een medley speelden, de muzikaliteit, de grappen tussendoor en de performance. Een aanrader als je jong en oud wil laten dansen! Ook een aanrader voor de mensen die niet dansen en liever genieten van een goed optreden 🙂
– Anke

Super leuke jeugdige band. Heel verfrissend zo’n groep jongeren die er duidelijk zin in hadden ons te vermaken. Gasten die van alles spelen en niet vast geroest zitten in een vast patroon van nummers

– Christine
Aanvraag indienen
 • Jackfire: 4 mannen die tot het uiterste gaan!
 • Spectaculaire lichtshow
 • Uitgebreid repertoire in een Jackfire jasje
 • Jackfire beschikt over eigen techniek
Coverband Jackfire boeken bij ONLY BANDS - de beste coverbands voor jouw feesttent

Beschikbaarheid JACKFIRE opvragen

  Speelde o.a. voor

  Jackfire boeken: De ultieme coverband voor jouw feesttent of kermis

  Jackfire boeken? Daar doe je goed aan! Op zoek naar een band voor feesttent of kermis? Boek de coverband Jackfire voor een onvergetelijke ervaring! Jackfire bestaat uit vier ervaren en talentvolle muzikanten die bekend staan om hun unieke live show. In hoog tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod, allemaal uitgevoerd in de energieke en verpletterende stijl van Jackfire. Verwacht een spectaculaire show met stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads. Het publiek zal een “moment of fame” ervaren met meezing knallers en guilty pleasures. Voeg hier de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en je beleeft een onvergetelijke live show.

  Jackfire boeken: Wat je kunt verwachten

  Bij elk optreden maakt Jackfire professioneel gebruik van een spetterende lichtshow, aangevuld met indrukwekkende Special FX. Deze visuele elementen behoren tot de standaard show van Jackfire. Met passie en toewijding zorgen ze ervoor dat elk evenement, groot of klein, wordt omgetoverd tot een waar feest. Zoals zanger/gitarist Jacko zegt: “Of het nu een megafeesttent in Lutjebroek is of de kermis in Eijsden, wij maken er overal een feest van!” Jackfire is gegarandeerd een knaller op elk evenement.

  Volg Coverband Jackfire

  Het boeken van Jackfire is een fantastische keuze. Benieuwd naar wat de mannen van Jackfire nog meer uitspoken? Volg ze op hun social media kanalen: Instagram en Facebook. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom Jackfire en hun spectaculaire optredens. Mis geen enkel optreden en geniet van exclusieve updates en beelden. Een band voor feesttent of kermis boeken? Boek de coverband Jackfire en maak je evenement onvergetelijk!

  Boekingen Jackfire

  Waar wacht je nog op? Zorg ervoor dat jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt door Jackfire te boeken bij ONLY BANDS. Met hun unieke live show en professionele aanpak zullen ze jouw publiek betoveren en het feest naar een ongekend hoogtepunt brengen! Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over Jackfire.

  Whatsapp