Gegarandeerd de beste coverbands | Jouw expert in livemuziek voor tentfeesten, kermissen, festivals, dorpsfeesten, bedrijfsevents en meer!

085 023 1960 | info@onlybands.nl

BLACK TIE MONKEY SQUAD

Coverband BLACK TIE MONKEY SQUAD boeken

Next level entertainment met 6 waanzinnig goed muzikanten, mega led wall en special FX. Black Tie Monkey Squad geldt al jaren als één van de beste coverbands van Nederland. Van mega festivals tot de grotere feesttenten en (internationale) bedrijfsfeesten: Black Tie Monkey Squad is de perfecte band voor jouw evenement! De combinatie van muzikale hoogstandjes, special FX en visuals, maken Black Tie Monkey Squad het ultieme feestconcept voor een onvergetelijke live ervaring. De zes members van Black Tie Monkey Squad kunnen inmiddels bestempeld worden als echte entertainment machines die niets anders dan succesvolle projecten achter hun naam hebben staan. Deze muzikanten draaien al jaren mee in de absolute top van de coverbands in Nederland.

★★★★★
★★★★★
81 beoordelingen

BLACK TIE MONKEY SQUAD is al jaren een graag geziene coverband op de bedrijfsfeesten die wij mogen verzorgen. Altijd de juiste snaar, perfecte interactie tussen de zangers, zangeres en het publiek en een repertoire dat altijd is afgestemd op de behoeften van onze gasten. Topband!

– Promo Events

Eén van de eerste boekingen van Black Tie Monkey Squad was bij ons op het festivals. Nog vrij onbekend van naam, maar direct vanaf de eerste set stelde de band absoluut niet teleur: de beste Urban Classics, samen met nieuwste hits uit de TOP40 – en dat gecombineerd met veel enthousiasme in een flitsende show. Na deze eerste kennismaking meerdere keren – met succes – deze topband geboekt!

– Arsanio – Stichting Hollands Talent / Hapjesdag
Aanvraag indienen
 • Eén van de beste coverbands van NL
 • 1x 60 minuten + 1x 75 minuten
 • Incl. licht, mega ledwall en geluid tot 1.000 personen
 • Twee zangers + zangeres
BLACK TIE MONKEY SQUAD persfoto 2024 ONLY BANDS - De Beste Coverbands boeken

Beschikbaarheid BLACK TIE MONKEY SQUAD opvragen

  Speelde o.a. voor

  Coverband BLACK TIE MONKEY SQUAD boeken? De beste coverband van Nederland!

  BLACK TIE MONKEY SQUAD telt al jaren als één van de meest geboekte coverbands voor tentfeesten en festivals. Waar veel bands beloven om feesttenten overhoop halen of zelfs af te breken, zorgt BTMS juist voor het familiegevoel met een flinke dosis positieve energie: WE ARE FAMILY! Zes muzikanten van wereldklasse, een high-energy show en de beste hits: BLACK TIE MONKEY SQUAD is de perfecte coverband voor jouw evenement!

  Black Tie Monkey Squad De Ultieme Live Experience

  De sensationele coverband Black Tie Monkey Squad staat altijd garant voor een hoogstaande liveshow. De mega ledwall en special FX dragen hier aan bij. In twee energieke sets brengt Black Tie Monkey Squad de energie van Amerikaanse halftime shows naar jouw feesttent of bedrijfsfeest met een breed repertoire aan hits. Alle medleys zijn speciaal voor Black Tie Monkey Squad gearrangeerd door de bekende producer Robin Wesley.

  Spectaculaire live shows met Black Tie Monkey Squad

  Black Tie Monkey Squad is uniek met niet één, maar twee zangers. Black Tie Monkey Squad kent met Glenn en Rudi twee ervaren entertainers op het podium. Voeg daar de waanzinnig goede zangeres Femke Bleeker aan toe en je hebt het beste wat Nederland op vocaal gebied heeft te bieden! Ook de overige muzikanten pakken graag de microfoon, waardoor je soms wel 5 zangers op het podium krijgt!

  Black Tie Monkey Squad – Next Level Entertainment!

  De combinatie van muzikale hoogstandjes, special FX en visuals, maken Black Tie Monkey Squad het ultieme feestconcept voor een onvergetelijke live ervaring. De zes members van Black Tie Monkey Squad kunnen inmiddels bestempeld worden als echte entertainment machines die niets anders dan succesvolle projecten achter hun naam hebben staan. Deze muzikanten draaien al jaren mee in de absolute top van de coverbands in Nederland.

  Coverband BTMS boeken voor jouw feesttent?

  Met Black Tie Monkey Squad ben je verzekerd van misschien wel de beste coverband van Nederland in jouw feesttent! Door de jaren heen speelde deze band op vrijwel alle grotere evenementen en festivals. Ook schitterde Black Tie Monkey Squad op de meest exclusieve bedrijfsfeesten voor tal van bekende merken en internationale bedrijven. Black Tie Monkey Squad komt standaard inclusief licht en geluid tot 1.000 personen. Uiteraard zijn de mega ledwall en special FX daarbij inbegrepen. Het veelzijdige repertoire maakt Black Tie Monkey Squad uitermate geschikt voor zowel feesttent als festival of bedrijfsfeest.

  Kijk voor meer informatie op de website van Black Tie Monkey Squad

  Direct coverband BLACK TIE MONKEY SQUAD boeken voor jouw evenement?
  Neem contact op voor meer informatie.

  BLACK TIE MONKEY SQUAD live @ Boeskool

  BLACK TIE MONKEY SQUAD ‘I will always love you’

  Whatsapp